De Dragoș Tănase,

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, și în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârșitul zilelor”, este declarația lui Radu Mazăre, citită de Alessandra Stoicescu, în cadrul emisiuniunii „Ediție Specială”, de la Antena 3. (VEZI VIDEO AICI!)

Radu Mazăre a fost mutat în închisoare din arestul preventiv și ar putea ajunge în România la sfârșitul săptămânii.

Fostul primar al Constanței se află în celulă cu 42 de persoane, în condiții deosebit de grele. Majoritatea deținuților având probleme grave de sănătate și de subnutriție, comentează sursa citată.

Extrădarea lui Radu Mazăre a fost admisă în Madagascar, a anunțat marți seară ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall. Acest lucru înseamnă că autoritățile pot pleca în Madagascar pentru a-l aduce în România pe fostul primar al Constanței.

Polițiștii care îl vor aduce aduce pe fostul primar al Constanței în țară vor începe formalitățiile miercuri dimineață.

Radu Mazăre a fost prins, pe 8 mai, în Madagascar. Fostul primar al Constanței a fost arestat de autorități pentru șase zile. Radu Mazăre plecase din țară pe 30 decembrie 2017, moment în care se afla sub control judiciar, dar instanța îi ridicase interdicția de a părăsi România.

FOTO: Hepta


Citește și:

Fiul lui Radu Mazăre, din Madagascar, despre extrădarea tatălui său: „Poate să dureze. A depus o cerere la ONU, care îi oferă protecție și statut de azilant”

Iubita lui Radu Mazăre, audiată de polițiștii din Madagascar. Cine este Roxana Valentina Mihalache

Angajații lui Radu Mazăre din Madagascar au aflat de la reporterii Libertatea că patronul lor a fost arestat

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult