Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri

Angajații lui Radu Mazăre din Madagascar au aflat de la reporterii Libertatea că patronul lor a fost arestat

În momentul în care a apărut informația că Radu Mazăre a fost arestat, reporterii Libertatea au sunat la resortul de lux din Madagascar deținut de fostul primar al Constanței, iar angajații habar nu aveau că șeful lor a fost ridicat de poliție.

De Radu Țuțulan,

După mai multe apeluri la numărul de telefon al resortului de lux deținut de Mazăre în Madagascar, o domnișoară a răspuns și a început o discuție în limba engleză:

Reporter: Bună ziua! De la ziarul Libertatea, din România, vă sun. Voiam să discut cu un reprezentant al conducerii resortului referitor la arestarea patronului dumneavoastră, domnul Radu Mazăre.
Recepționeră: Bună ziua, din păcate nici domnul Radu și nici doamna Roxana nu sunt aici.
Reporter: Da, înțeleg. Știți că domnul Radu Mazăre a fost arestat?
Recepționeră: Nu, dânsul a fost mai devreme aici, dar acum nu este. Vreți să îi las un mesaj?
Reporter: Doresc să discut cu o persoană din conducerea resortului.
Recepționeră: Desigur, salvez numărul dumneavoastră de telefon și când se întorc, o să vă sune doamna Roxana sau domnul Radu.
Reporter: Domnul Radu Mazăre a fost arestat astăzi.
Recepționeră: Îmi pare rău, nu știu acest lucru. Vă mai pot ajuta cu alte informații?

Angajata lui Radu Mazăre din Madagascar nu a mai oferit alte informații referitor la Radu Mazăre, sau la „doamna Roxana”, ci doar a mai repetat de alte câteva ori că vom fi contactați de unul dintre cei doi când se vor întoarce la resort.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

„Doamna Roxana” la care se referă este angajata este cel mai probabil Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, care apare ca gazdă și proprietar al Mantasaly Resort, după cum scria KanalD, în urmă cu un an.

Radu Mazăre are în Madagascar un complex de bungalouri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, Antsiranana, Madagascar, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar și un bar&lounge.

Radu Mazăre a fost arestat astăzi în Madagascar, pentru șase zile, informația fiind confirmată de Poliția Română.

Fostul primar al Constanței plecase din țară pe 30 decembrie 2017, moment în care se afla sub control judiciar, dar instanța îi ridicase interdicția de a părăsi România.

El a fost condamnat definitiv, pe 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor unor terenuri în Constanţa şi Mamaia. Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari din Primăria Constanței, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

Într-o altă cauză, cunoscută ca ”dosar Polaris”, Radu Mazăre a primit, pe 3 mai, o pedeapsă de 9 ani și 10 luni de închisoare.

Cum arată Mantasaly Resort, complexul de bungalouri al lui Radu Mazăre, din Madagascar

 

 


Citește și:

Close
Închide
  Close