De Radu Țuțulan,

Femeia se afla alături de fostul edil, în momentul în care autoritățile din Madagascar l-au reținut pe Radu Mazăre, au precizat surse judiciare pentru Mediafax. Femeia a fost condusă la secţie de poliţişti, pentru clarificări, întrucât însoţea un urmărit internaţional.

Roxana Valentina Mihalache a croit costumul de salvamar al lui Radu Mazăre, în 2013. Are 31 de ani, este designer vestimentar și, spre deosebire de fostul edil al Constanței, nu are nicio condamnare și nici nu este urmărită internațional.

Despre „doamna Roxana” au vorbit și angajații lui Radu Mazăre din Madagascar, în momentul în care au aflat de la reporterii Libertatea că patronul lor a fost arestat.

Radu Mazăre are în Madagascar un complex de bungalouri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar și un bar&lounge.

Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar, pentru șase zile, informația fiind confirmată de Poliția Română. Fostul primar al Constanței plecase din țară pe 30 decembrie 2017, moment în care se afla sub control judiciar, dar instanța îi ridicase interdicția de a părăsi România. El a fost condamnat definitiv, pe 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor unor terenuri în Constanţa şi Mamaia.

Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari din Primăria Constanței, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe. Într-o altă cauză, cunoscută ca ”dosar Polaris”, Radu Mazăre a primit, pe 3 mai, o pedeapsă de 9 ani și 10 luni de închisoare.

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION