MENIU CAUTĂ
22 Iun. 2018 16:12 , de Sorina Ionaşc

PSD, restricții la ședința de partid. Un protestatar a fost înlăturat

Distribuie

PSD, restricții la ședința de partid. Un protestatar care a venit la ușa grupului parlamentar PSD a fost înlăturat de Serviciul de Pază și Protecție al Camerei Deputaților. Tânărul a venit să îi ceară lui Liviu Dragnea, proaspăt condamnat în dosarul angajărilor fictive, să demisioneze din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Protestatarul este voluntar al inițiativei ”Fără Penali în funcții publice”.

Un nou protest împotriva PSD, în Parlament. De data aceasta, un tânăr voluntar a venit să-i transmită lui Liviu Dragnea că nu ar trebui să mai fie președinte al Camerei Deputaților, având în vedere că este condamnat.

Tânărul, voluntar al inițiativei 'Fără penali în funcții publice', a fost înlăturat din fața sălii PSD, unde are loc ședința Comitetului Executiv Național. Un consilier al Direcției Afacaeri Interne al Camerei Deputaților i-a transmis că, nefiind activitate parlamentară, nu are dreptul de a fi în Parlament.

Decizia de a fi înlăturat din fața sălii PSD a venit după ce, miercuri, mai mulți protestatari au strigat mesaje împotriva modificărilor aduse Codului de Procedură Penală. În paralel, la ieșirea din plen a lui Liviu Dragnea, s-a produs o busculadă între liderii Parlamentului, deputați PSD și jurnaliști.

O ședință de urgență a Comitetului Executiv Național a fost convocată pentru ora 16:00, însă o parte dintre lideri vor avea o discuție informală cu două ore înainte. Potrivit surselor Libertatea, liderii PSD ar urma să discute și să adopte o nouă rezoluție de susținere a lui Liviu Dragnea.

Comentarii