Mergi direct la conținut »
Reacția lui Adrian Alexandrov după ce a aflat că Elena Udrea va fi eliberată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția lui Adrian Alexandrov după ce a aflat că Elena Udrea va fi eliberată

Reacția lui Adrian Alexandrov după ce a aflat că Elena Udrea va fi eliberată

Iubitul Elenei Udrea a reacționat pe Facebook imediat după ce a aflat că Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei în cazul fostului ministru în dosarul "Gala Bute".

„In urma deciziei Curtii Constitutionale, instanta de judecata din dosarul Elenei, a dispus astazi eliberarea ei. Mos Craciun pentru noi a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita ei. Sarbatori Fericite tuturor”, a scris Adrian Alexandrov pe  Facebook.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, joi, suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute”.

Decizia vine după ce în cursul acestei zile s-a luat o decizie similară pentru Alina Bica. Pedeapsa Alinei Bica a fost suspendată prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Fosta șefă a DIICOT, aflată în arest preventiv în Costa Rica, a contestat legalitatea completului de judecători care a condamnat-o, astfel că aceasta ar putea fi eliberată după ce decizia judecătorească va fi comunicată instanțelor din Costa Rica.


Cadou de Crăciun pentru Rudel Obreja, Dan Șova și Constantin Niță! Puşi în libertate după ce ICCJ a decis suspendarea executării pedepselor!


 

Close
Închide
  Close