Mergi direct la conținut »
FOTO | Replica de neuitat a Prințesei Diana pentru Camilla Parker Galerie foto
17imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Replica de neuitat a Prințesei Diana pentru Camilla Parker

FOTO | Replica de neuitat a Prințesei Diana pentru Camilla Parker

Prințesa Diana a mărturisit într-un interviu cum a confruntat-o pe Camilla Parker, femeia care avea o aventură cu soțul ei, Charles. Replica ei a rămas în istorie. 

Mai multe fragmente din carte numită „Diana, adevărata ei poveste”, scrisă de biograful Andrew Morton, au uluit cititorii.  Printre aceste fragmente se află și momentul descris de Lady Di ca fiind cea mai proastă zi din viața ei, atunci când a realizat că Charles s-a întors la Camilla.

“Cea mai proastă zi din viața mea a fost când am realizat că Charles s-a întors la Camilla. Unul dintre cele mai curajoase momente din cei zece ani de mariaj a fost când m-am dus la această petrecere îngrozitoare (organizată de Lady Annabel Goldsmith, în februarie 1989), la aniversarea vârstei de 40 de ani a surorii Camillei”, a povestit Diana. Ea a mărturisit că apariția ei a fost una suprinzătoare, mai ales că nimeni nu se aștepta la asta.

Atunci, Lady Di a confruntat-o pe amanta soțului ei, Camilla Parker: „Află că ştiu exact ce este între tine şi Charles;nu m-am născut ieri. Îmi pare rău că vă stau în cale. Îmi dau seama că asta trebuie să fie teribil pentru voi. Nu mă luaţi drept o idioată”, au fost cuvintele prințesei.

 

După multe scandaluri mediatice, în decembrie 1995, Regina Marii Britanii a fost de acord cu „un divorț rapid” al cuplului. Camilla Parker s-a căsătorit cu prințul Charles în anul 2005, cei doi fiind împreună și astăzi.

Prinţesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris. Denumită „Prinţesa poporului“, Diana rămâne una dintre cele mai iubite şi enigmatice figuri publice.

 


Cea mai mare cultură bio de goji din România, o investiție unică în Europa, riscă să fie distrusă – FOTO


 

Close
Închide
  Close