De Dragoș Tănase,

Corpul de control a sesizat Consiliul Județean Gorj cu privire la cele întâmplate, dar și conducerea spitalului. Directorul SJU Târgu Jiu, Gigel Capotă, a anunțat măsura, după ce a primit minuta Corpului de control în care a fost lăsat măsura demiterii și declanșarea procedurii cercetării disciplinare, potrivit Pandurul.ro.

Medicul ginecolog Vasile Stănculete s-a apărat, spunând că doar a contestat două amenzi, fiecare de câte 250 de lei, pe care susține că le-a primit fără niciun fel de bază.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a început recent o serie de vizite inopinate la mai multe unități medicale din Capitală și din țară. Primul spital verificat de Pintea a fost chiar cel de la Târgu Jiu, unde ministrul spune că a găsit blazare, secții goale și o atitudine de nepăsare din partea personalului. Critici dure au fost făcute și la spitalele din Ploiești și la cel din Constanța, unde a găsit „dezastru, mizerie, debandadă, lipsă de organizare” pe secția de Neurologie! În ambele cazuri s-au înregistrat și demisii.

A fost deschisă o anchetă internă la Spitalul din Constanţa, după controlul efectuat de ministrul Sănătăţii duminică noaptea.

Ieri, Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, chiar a revenit la Spitalul Județean Ploieşti după vizita inopinată de luna trecută (VIDEO)

FOTO – Facebook.com


Citește și.. Ministrul Sănătății va propune retragerea acreditării spitalelor de urgenţă din Târgu Jiu şi Ploieşti. Sorina Pintea: „Sigur erau infecții nedeclarate!”

Primele sancțiuni în cazul pacienților dezbrăcați de la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu, încurajaţi să întreţină relaţii sexuale

 


 

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult