Mergi direct la conținut »
Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al Gabrielei Firea, la câteva luni de la numire
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al Gabrielei Firea, la câteva luni de la numire

Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al Gabrielei Firea, la câteva luni de la numire

Speranța Cliseru a demisionat din funcția de consilier al primarului general Gabriela Firea, au precizat surse din cadrul Primăriei Capitalei, citate de Mediafax. Fost prefect al Capitalei, Cliseru a fost învestită în această funcție în ianuarie 2019.

De Răzvan Mihalașcu,

Considerată o apropiată a Gabrielei Firea, Speranța Cliseru și-a dat demisia din funcția de consilier contractual pe probleme de mobilitate şi infrastructură al primarului general al Capitalei, notează Mediafax.

Cliseru a fost numită în funcția de consilier al Gabrielei Firea în ianuarie 2019. Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru a fost demisă de Guvern din funcția de prefect al Capitalei.

Speranța Cliseru a intrat în atenția opiniei publice după protestul din 10 august 2018. Atunci, a existat o controversă privind semnarea ordinului de intervenție în forță a jandarmilor la mitingul din Piața Victoriei.

La acea vreme, Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a susținut că Speranța Cliseru a dat ordinul în jurul orei 23:30 pentru ca jandarmii să intervină în forță. În schimb, primarul general Gabriela Firea a afirmat că ordinul a fost scris de jandarmi, iar prefectul a îndeplinit o formalitate în a-l semna.


Citește și:

Șefa Radio România Reșița a trimis carul radiodifuziunii să-i aducă mobilă din Serbia! Este același manager care l-a ajutat pe primarul condamnat definitiv pentru că a luat mită


 

 

 

Close
Închide
  Close