De Valentina Postelnicu,

„Eu m-am pronunţat în legătură cu referendumul şi mai ales cu demersul pentru organizarea referendumului, demers care a fost materializat prin strângerea a peste trei milioane de semnături. Am discutat acest lucru şi în cadrul ALDE. Acum, în ceea ce priveşte mitingul, nu am să fac comentarii, este o decizie a partenerilor noştri de coaliţie, a PSD, şi cred că a da posibilitatea cetăţenilor să îşi manifeste opţiunile nu poate să fie un lucru criticabil”, a explicat Tăriceanu, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului.

PSD organizează un mare miting pentru susținerea familiei tradiționale, care se va desfășura în luna mai, în București și la care social-democrații vor să strângă un milion de oameni.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că vor să nu mai existe niciun echivoc în privința abordării PSD. Decizia a fost luată în urma ședinței Comitetului Executiv Național care a avut loc la Palatul Parlamentului.

“Nu mai suport ipocrizia și minciuna unor politicieni care depășesc orice limită a bunului simț !!!Haideți să facem un miting uriaș – și să ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu și cum trăiește el în “familia tradițională ”!!! La același meeting să ne spună liderii noștri politici cum își lasă nevestele acasă în județe și trăiesc la București cu secretarele / cum au amante mai tinere decât fiicele / cum își promovează iubitele în funcții de la stat și în Consilii de Administrație cu salarii mai mari decât un medic sau profesor / cum se uită în timpul ședințelor de vot la filme și poze pornografice / cum pleacă în străinătate pe banii Parlamentului și stau doar în cameră de hotel cu “consiliera” mai tânără cu 25 de ani decât ei / cum își aranjează divorțurile în așa fel încât să nu fie dați în primire de “fosta” despre ce averi și afaceri ilegale au făcut / cum dau bani cu nemiluita copiilor și trec pe numele lor mașinile și casele, considerând că asta este suficient pentru educație și “familie tradițională ”!, a comentat fostul premier Victor Ponta, decizia celor de la PSD.

Citește și: REPORTAJ/Condamnat să trăiască mutilat. Un brașovean care și-a pierdut brațul drept la muncă așteaptă să i se facă dreptate

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens