Mergi direct la conținut »
Tornadă în Slobozia Nouă din județul Ialomița. Imagini cu fenomenul meteo inedit / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tornadă în Slobozia Nouă din județul Ialomița. Imagini cu fenomenul meteo inedit / VIDEO

Tornadă în Slobozia Nouă din județul Ialomița. Imagini cu fenomenul meteo inedit / VIDEO

Imagini cu ceea ce pare a fi o tornadă formată între localitățile Slobozia Nouă și Iazu din județul Ialomița a stârnit controverse pe rețelele de socializare.

Fenomenul meteorologic neobișnuit pentru țara noastră a fost filmat, vineri, de Ion Bălan, un profesor din Călărași. Bărbatul a filmat și fotografiat ceea ce pare a fi momentul în care s-ar forma o tornadă.

 

Posted by Balan Ion on Friday, May 24, 2019

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, a declarat că un bărbat aflat în trafic între localitățile Bucu și Slobozia Nouă a sunat la 112 pentru a sesiza formarea unei tornade. În momentul în care au ajuns la fața locului, autoritățile nu au găsit nimic, notează Mediafax.

La sfârșitul lunii aprilie, cel puțin 10 case au rămas fără acoperiș din cauza unei tornade care s-a format în localitatea Drajna, județul Călărași.

De asemenea, un autocar cu 39 de pasageri s-a răsturnat din cauza vântului puternic.

Ce este tornada? Cum se formează tornadele și cum ne apărăm de ele!


Citește și:

VIDEO/Voturile trec, sărăcia rămâne. Cum se văd alegerile europarlamentare din comuna Pungești, polul protestelor antișist: „Votăm ca să fie. La noi nu se face nimic”


 

Close
Închide
  Close