Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Primele imagini cu autocarul răsturnat de tornadă, în apropiere de Drajna. Vehiculul a fost ridicat de vânt și aruncat zece metri, pe un câmp

Un autocar cu 39 de persoane la bord s-a răsturnat marţi din cauza vântului puternic, în localitatea Drajna, judeţul Călăraşi, aproape de locul unde marți seară s-a format o tornadă. Autocarul a fost ridicat de vânt și aruncat zece metri, pe un câmp.

UPDATE ora 18:35. ISU Ialomița a trimis la locul accidentului două ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare grea, o autospecială pentru transport victime multiple. La fața locului s-au deplasat și 3 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. Potrivit sursei citate, 4 pasageri au fost duși la spitalul din Slobozia, iar alte 12 persoane au primit îngrijiri medicale la faâa locului.


Potrivit ISU Călăraşi, şapte persoane sunt rănite, dintre care una în stare gravă.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a precizat la România TV că a fost activat planul roșu de intervenție.

„Din primele informații ar fi vorba de 39 pasageri, cu posibil 3 victime. Misiunea este în dinamică. La nivelul ISU Călărași s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Având în vedere zona de producere apropiată de judetul Ialomița, au fost prealertate echipaje medicale și din judetul Ialomita”, au anunțat reprezentanții IGSU.

Imagini cu tornada din localitatea Drajna, județul Călărași.

Foto: ISU Ialomița, ISU Călărași


Citește și:

Răzvan Ciobanu era drogat în momentul producerii accidentului, arată primele rezultate ale autopsiei


 

Close
Închide
  Close