Mergi direct la conținut »
Un bărbat este căutat în apele râului Sălăuţa din Bistrița-Năsăud. Nu s-a mai întors acasă de sâmbătă seară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat este căutat în apele râului Sălăuţa din Bistrița-Năsăud. Nu s-a mai întors acasă de sâmbătă seară

Un bărbat este căutat în apele râului Sălăuţa din Bistrița-Năsăud. Nu s-a mai întors acasă de sâmbătă seară

Un bărbat este căutat în apele râului Sălăuţa din Bistrița-Năsăud. Polițiștii sunt în alertă, după ce familia localnicului de 52 de ani din comuna Coșbuc a semnalat dispariția.

Rudele au sunat la 112, duminică, în jurul orei 16:40, după ce bărbatul nu s-a mai întors acasă încă de sâmbătă seară. Omul este căutat duminică în apele râului Sălăuţa, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Diana Pintea, conform Agerpres.ro.

Familia crede că bărbatul ar fi căzut în apă deoarece, pentru a ajunge acasă, trebuia să traverseze un pod peste râul Sălăuţa.

Nivelul râului Sălăuța a crescut considerabil din cauza ploilor torențiale, notează sursa citată.

Bărbatul de 52 de ani este căutat de Serviciul voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Coșbuc, alături de un echipaj de pompieri.

Ploile torențiale din ultimele zile au făcut mai multe victime. O femeie de 81 de ani din satul Zlătunoaia din Botoşani a murit după ce tavanul casei în care locuia s-a prăbușit peste ea, cel mai probabil, din cauza infiltrațiilor generate de ploi.

Un bărbat din Neamț, dat dispărut de sâmbătă, a fost găsit mort în apele pârâului Cuiejdiu. De asemenea, un alt bărbat din localitatea Corbi, județul Argeș, a fost luat de viitură, după ce a încercat să traverseze pe cal apa râului Doamnei, iar o femeie de 70 de ani din Vrancea a fost găsită moartă în apropierea unui pârâu care revărsat din cauza ploilor torențiale.

Peste 20.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a veni în sprijinul populației afectate de inundații.

sursă foto: Bistrițeanul


Citește și RETROSPECTIVA POLITICĂ/ Săptămâna tensiunilor, cu ecouri la nivel internațional. Cele mai importante lucruri care s-au întâmplat


 

Close
Închide
  Close