Mergi direct la conținut »
Trupul unui bărbat luat de viitură în județul Neamț a fost găsit duminică dimineață
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trupul unui bărbat luat de viitură în județul Neamț a fost găsit duminică dimineață

Trupul unui bărbat luat de viitură în județul Neamț a fost găsit duminică dimineață

Trupul bărbatului luat de viitură în județul Neamț a fost găsit duminică dimineață la câțiva kilometri de locul în care a dispărut de un localnic, au anunțat pompierii de la ISU Neamț.

Bărbatul de 48 de ani culegea, sâmbătă, lemne cu o cange de pe râul Cuejdi şi, la un moment dat, a fost surprins de viitură şi a dispărut în apă.

Alerta a fost dată de soţia acestuia, o femeie nevăzătoare, care s-a alarmat când nu i-a mai răspuns la strigătele sale.

La faţa locului au venit imediat mai multe echipaje de la ISU Neamţ care au căutat trupul bărbatului, dar la lăsarea întunericului acţiunea a fost întreruptă. Odată cu retragerea apelor, victima a fost găsită în aval, la câţiva kilometri de locul unde a fost luată de viituri.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis sâmbătă dimineaţa, pe 30 iunie, o avertizare cod roşu de inundaţii pentru râuri din Neamţ și alte trei județe, valabilă până la ora 24:00, vizat fiind bazinul hidrografic Trotuş.


Citește și: VIDEO / ”Punctele morţii” din România: barierele pentru calea ferată, “opţionale” pentru CFR


 

Close
Închide
  Close