Mergi direct la conținut »
Un câine își așteaptă stăpânul care a murit la un spital din Argentina. Patrupedul nu a plecat de o săptămână / FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un câine își așteaptă stăpânul care a murit la un spital din Argentina. Patrupedul nu a plecat de o săptămână / FOTO

Un câine își așteaptă stăpânul care a murit la un spital din Argentina. Patrupedul nu a plecat de o săptămână / FOTO

Un câine credincios stă de o săptămână în fața unui spital din Argentina pentru a-și aștepta stăpânul, însă bărbatul pe care-l așteaptă a murit.

De Răzvan Mihalașcu,

Toto, un labrador de șase ani, stă de mai multe zile la intrarea spitalului Pablo Soria din orașul argentinian San Salvador de Jujuy.

Grav bolnav, stăpânul său a cerut să fie adus pentru a-și lua rămas bun de la patrupedul care i-a fost loial.

După moartea bărbatului, rudele acestuia au abandonat câinele. Labradorul a rămas, însă, în fața spitalului, ca să-și aștepte stăpânul.

Pentru că e blând și prietenos, angajații spitalului îl hrănesc și i-au improvizat o cutie în care să se adăpostească. La un moment dat, l-au și operat la laba unui picior unde patrupedul avea o problemă, relatează Daily Mail.

„Pare să creadă că stăpânul să va veni într-o zi și îl va lua acasă”, a spus un vizitator al spitalului.

Angajații unității medicale au lansat un apel pe rețelele de socializare, în speranța de a-i găsi lui Toto un nou stăpân.

La începutul săptămânii, un câine a fost bătut cu sălbăticie de stăpână într-un tramvai din București.


Citește și:

Primele filmări de la Mărculești, lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO


 

Close
Închide
  Close