Mergi direct la conținut »
IMAGINI ȘOCANTE! Un câine a fost bătut cu sălbăticie de stăpână într-un tramvai din București! Ce sancțiune riscă femeia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > IMAGINI ȘOCANTE! Un câine a fost bătut cu sălbăticie de stăpână într-un tramvai din București! Ce sancțiune riscă femeia

IMAGINI ȘOCANTE! Un câine a fost bătut cu sălbăticie de stăpână într-un tramvai din București! Ce sancțiune riscă femeia

Incident scandalos într-un tramvai din București. Un cățel a fost bătut cu brutalitate de stăpâna, iar violențele au fost filmate. Imaginile au fost publicate pe Facebook de consilierul general Tudor Tim Ionescu, care a cerut Poliției identificarea și sancționarea autoarei.

De Mihai Niculescu, Cristina Radu,

UPDATE ora 14:25. Poliția Locală a Municipiului București a transmis oficial că face verificări în cazul femeii filmate în timp ce își lovea câinele, într-un tramvai. Femeia urmează să fie identificată și dusă la sediul Poliției Locale, pentru a da declarații și pentru a dovedi respectarea condițiilor de deținere a animalului de companie.

Pentru fapta sa, femeia riscă o amendă de 5.000 de lei, iar în cazul în care  se constată că fapta sa constituie infracțiune la regimul de protecție a animalelor, Poliția Animalelor va sesiza secția de Poliție Națională competentă teritorial.

Tudor Tim Ionescu spune că incidentul șocant a avut loc pe 11 martie, în tramvaiul 25. În imaginile filmate de ceilalți călători, care nu au intervenit să o oprească, se poate vedea că tânăra cu lovește cățelul peste față cu palmele și cu pumnii. Incidentul a fost însă pornit anterior, a relatat consilierul Tudor Tim Ionescu, de la un motiv incredibil: femeia se scandalizase că însoțitorul ei a oferit scaunul unei doamne în vârstă. Câinele a fugit, iar aceasta și-a vărsat furia asupra lui, dar și a celorlalți călători.

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Cazul este în atenția Poliției Animalelor, din cadrul Poliției Locale București, iar în funcție de încadrare se vor lua măsuri. Dacă va fi considerată infracțiune, cazul mai fi dat mai departe și la poliția națională.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

În cursul zilei de azi , 11 martie 2019, orele 14:30, s-a pornit in tramvaiul 25 un adevărat circ:

Domnișoara din filmare împreuna cu băiatul de lângă au pornit întregul scandal din momentul în care băiatul a decis să se ridice de pe scaun și să îi cedeze locul unei doamne în vârstă. Aceasta fapta a deranjat-o teribil pe domnișoara blondă cu ochelari , iar replica sa a fost ” ba prost ești mă ca i-ai dat lu asta locul, noi venim de la munca ea ce face?”

A fost un moment de liniște după această întrebare până când domnișoara a observat ca doamna mângâia cățelul celor doi. A început să țipe la doamna, ba chiar a vrut să dea în ea , însă călătorii nu i-au permis, a existat un schimb de replici, greu de reprodus, intre domnișoara și un alt călător . În acel moment cățelul de frică a fugit, iar domnișoara s-a folosit de lanțul acestuia sa dea în călător .

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu
Recomandări

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu

În momentul în care a fugit cățelul , inculpata a reacționat așa cum se vede mai jos în filmulețul postat.

Cu însoțitorii ei au încercat să prindă persoana care i-a filmat, țipând „prinde-o pe aia ca m-a filmat și sunt cu politia în telefon”, a relatat Tudor Tim Ionescu.

Vier Pfoten cere pedeapsa cu închisoarea

Din păcate, vedem din ce în ce mai des, ce să ne mai mirăm. Noi, din păcate, educația o facem cu palma sau cum pumnul. Provocarea de suferințe fizice și psihice animalelor prin orice mijloace este infracțiune. Autoritățile ar trebui să se autosesizeze și să intervină pentru a sancționa această persoană, un dosar penal, ori amendă penală. Acum vreo 2 ani, în Argentina, stăpâna a fost sancționată cu închisoare cu executare 3 ani de zile, a declarat pentru Digi24 Kuki Bărbuceanu, coordonator proiecte fundația Vier Pfoten.

 


Citește și: VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”


 

Close
Închide
  Close