Mergi direct la conținut »
Un cioban din Vaslui a maltratat un tânăr cu handicap. Detalii cutremurătoare de la acest incident
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un cioban din Vaslui a maltratat un tânăr cu handicap. Detalii cutremurătoare de la acest incident

Un cioban din Vaslui a maltratat un tânăr cu handicap. Detalii cutremurătoare de la acest incident

Un cioban din Vaslui a maltratat un tânăr cu handicap. Detalii cutremurătoare de la acest incident.

Costel Nistor, un tânăr în vârstă de 32 de ani din Bârlad, care are un retard mintal de gradul 2, a fost maltratat sălbatic cu ceva timp în urmă de un cioban din satul Crâng, din comuna Ciocani, a anunțat vremeanoua.ro.

Tânărul cu retard mintal a fost găsit de Ghiță Roșca, proprietarul stânei, aruncat într-un canal și agonizând după ce a fost bătut crunt. Cel care l-a maltratat pe Costel Nistor, i-a bătut cuie în genunchi

Proprietarul stânei a vrut să mușamalizeze cazul, dar, după ce starea lui Cornel Nistor s-a agravat, a fost nevoit să cheme ambulanța, care l-a transportat la spitalul din Bârlad mai mult mort decât viu, în șoc septic.

Acesta a stat 27 de zile internart, dar Poliția din Ciocani n-a deschis niciun dosar pentru vătămare corporală gravă.

Un cioban din Vaslui a maltratat un tânăr cu handicap. Mama victimei: „Mi-a spus că a căzut într-o groapă”

„Pe 22 mai a venit la noi un proprietar de stână, de la Crâng (comuna Ciocani), Ghiță Rosca și ne-a zis să-l lăsăm pe Costeluș să muncească la el la stână ca să câștige un ban. A plecat acolo și nu mai știam de el decât că este bine, din ce ne transmitea domnul Roșca, deoarece el are și o boxă de carne în piața Bârlad și ne vedeam cu el mai des.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Pe 27 iulie ne-am trezit că vine la noi și ne cere buletinul lui Costel, pentru ca să-i depună banii într-un cont la CEC, ceea ce mie mi-a stârnit curiozitatea. Cum adică să depună bani? Nu mi-a spus că este bãtut la spital.

Până la urmă mi-a zis că este în spital și când m-am dus la Costel m-am îngrozit, era bătut în ultimul hal. Mi-a spus că a fost bătut de ciobanul de la stână, Tăhut Rusu, un om foarte violent. Nici nu știm de unde este, unde l-o fi găsit domnul Roșca. Nu mi-a spus acest domn Rosca în ce hal era băiatul meu, el mi-a zis doar că are o zgârâietură, a căzut într-o groapă, nu este grav.

Nu mi-a spus că a fost agresat! Bãiatul este bătut, uitați ce diagnostice are la ieșirea din spital, unde a stat 27 de zile internat!”, a spus Mariana Nistor, mama lui Costel, pentru vremeanoua.ro.

La sfârșitul anului trecut, un cioban din Vaslui a fost găsit mort într-0 apă.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări


CITEȘTE ȘI:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ: Libertatea a intrat în posesia expertizei medico-legale într-un dosar tulburător. Omorâtă de infecții și mințită!

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ: Avocații femeii de 36 de ani, moartă cu infecții nosocomiale: Polițistul se tratează la spitalul pe care-l anchetează’

Ce spune ministrul Sănătății despre raportul privind dezinfectanții de la ‘Bagdasar-Arseni’: ‘Nu a fost finalizat datorită unor conflicte între și între… Voi pune multe întrebări’

Close
Închide
  Close