“Ultima dată când Georgiana a deschis ochii, fiind sedată continuu, am văzut cum i se preling lacrimile pe lângă tâmple. Mă chinuie faptul că nu știu ce a vrut să-mi spună atunci!”
Viorica Maxim, mama Georgianei și asistentă medicală

  • Libertatea a intrat în posesia expertizei medico-legale.
  • Expertiza face lumină în cazul dramatic al Georgianei Maxim, tânăra care a intrat pe 6 decembrie 2016 în operație și n-a mai ieșit niciodată din spital.
  • Georgiana n-a știut niciodată că, din eroare, în intervenția chirurgicală i s-a secționat măduva și de aceea nu-și putea mișca picioarele după operație.
  • N-a știut nici că, în timp ce se afla pe patul de spital, a luat doi germeni nosocomiali.
  • Zi după zi, tânăra de 36 de ani a așteptat să se vindece și a rugat-o pe mama ei să imortalizeze în poze “etapele refacerii”, ca să le spună apoi prietenilor, pe blog, povestea operației și a vindecării.
  • Ea moare pe 26 ianuarie 2017.
  • Abia acum câteva zile, miercuri, 18 iulie 2018, Poliția o audiază pe doctorița Dana Sârbu, care a redactat expertiza.
  • În raport, mama Georgianei vede tot ce a simțit ca asistentă medicală și ceea ce Spitalul Bagdasar-Arseni le-a ascuns ei și copilului ei dispărut.

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ: Libertatea a intrat în posesia expertizei medico-legale într-un dosar tulburător. Omorâtă de infecții și mințită!Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Un inginer specializat în structura clădirilor cu risc seismic îl contrazice pe Gheorghe Mărmureanu: „Nu există predicție seismică. El interpretează un eșantion statistic”
Recomandări
Un inginer specializat în structura clădirilor cu risc seismic îl contrazice pe Gheorghe Mărmureanu: „Nu există predicție seismică. El interpretează un eșantion statistic”

„Hernie de disc cervicală C6-C7”

Un diagnostic frecvent, o patologie comună, una dintre suferințele omului modern, peste 150 de cazuri de hernie de disc operate în fiecare zi în România.

Pe 5 decembrie 2016, tânăra de 36 de ani Georgiana Maxim vine să se opereze la coloană în București.

La București, “pentru că aici sunt medicii cei mai buni”, cum îi spune ea mamei din Onești, la rându-i asistentă medicală.

„Dansăm de Revelion și facem tumbe!”

Fire sportivă, alergătoare de cros, angajată la o multinațională în Brașov, Georgiana s-a învățat “disciplinată să-și facă analizele o dată la 6 luni”, povestește mama ei.

Medicul profesor doctor Radu Mircea Gorgan o consultă la clinica sa privată, Exmedica, pe 28 noiembrie 2016.