Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 26 ani a murit după ce a căzut un tractor peste el, în Bistriţa-Năsăud
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr de 26 ani a murit după ce a căzut un tractor peste el, în Bistriţa-Năsăud

Un tânăr de 26 ani a murit după ce a căzut un tractor peste el, în Bistriţa-Năsăud

Un bărbat de 26 de ani, din satul Uriu, județul Bistrița-Năsăud, a murit astăzi după ce a fost prins sub roata unui tractor. Acesta a fost găsit de către echipajele medicale în stare foarte gravă și urma să fie preluat de un elicopter SMURD și dus la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

De Dragoș Tănase,

„Din păcate, victima – un bărbat în vârstă de 26 de ani – nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul fiind nevoit să îi declare decesul, la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, citat de Bistrițeanul.ro.

Medicii l-au găsit în stare inconștientă, cu un traumatism cranio-facial grav. La caz au intervenit un echipaj de prim-ajutor SMURD, unul al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița Năsăud, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din zonă.

Ieri, un tractorist din Bihor a scăpat cu viață după ce a căzut între utilaj și lamă. Tractorul s-a răsturnat peste el. (FOTO)

În luna ianuarie, un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el! Câțiva săteni au asistat neputincioși la decesul vecinului lor.


Citește și… Morți în Arad după ce au fost călcați de tractor. Chiar fratele a strivit-o cu utilajul

O fetiță de un an și jumătate a fost lovită de tractor și a murit. Accidentul a avut loc în curtea casei

Copil de patru ani din Sibiu, strivit de remorca plină cu pământ a unui tractor


 

Close
Închide
  Close