De Dragoș Tănase,

Ponta spune că nu crede că pe Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei, “a apucat-o” independenţa şi că s-a revoltat împotriva lui Dragnea, ci că pe liderul PSD l-a sunat să-l întrebe ce va face cu Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, care va fi extrădat din Madagascar.

Victor Ponta a fost întrebat duminică, într-o conferinţă de presă la Mamaia, dacă se delimitează de Radu Mazăre, spunând:

„Nu. Nu am niciodată prea buni prieteni, după cum ştiţi. Pe de altă parte, în niciun caz nu o să mă vedeţi bucurându-mă de răul lui Radu Mazăre. Cred că i se întâmplă ceea ce li s-a întâmplat şi altora. Vă spune ceva numele de Vali Preda? Secretar de stat, tot de aici din Constanţa. Domnul Dragnea, exact ca în Narcos, de fiecare dată când se apropie Poliţia de el, dă pe câte unul din camarazi. Nu pot decât să o felicit pe doamna Birchall care a muncit în weekend şi a tradus cu mâna ei documentele”.

El a povestit o întâmplare din 2015, atunci când Nicuşor Constantinescu, pe acea vremea numărul doi în organizaţia judeţeană a PSD Constanţa, i-a spus lui Ponta că îl va vota pe Liviu Dragnea în fruntea partidului, deoarece le-a promis că îi scapă de închisoare.

“Vă reamintesc un episod. 2015, Palatul Parlamentului, vot în CEx-ul PSD, cine preia conducerea după mine: doamna Rovana Plumb sau domnul Dragnea. Eu o susţineam pe Rovana, ceea ce rezultă că nu am mână bună, dar nu ăsta era subiectul. A venit la vot Nicuşor Constantinescu, nu a venit Radu, şi mi-a zis: nu te supăra pe noi, noi votăm cu Dragnea, că Dragnea a zis că ne scapă de închisoare. Şi i-am zis: chiar nu mă supăr. Te înţeleg că votaţi cu Dragnea, dar chiar crezi că vă scapă? Domnule, a jurat, ne scapă sigur. Nicuşor Constantinescu e de trei ani în închisoare, Radu Mazăre, Vali Preda, Sevil Shhaideh e în judecată, soţia lui Drăghici, care semnează hârtii, condamnată”, a afirmat Ponta.

El crede că va urma şi Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă şi că Dragnea se comportă la fel ca personajul principal din serialul Narcos, scrie G4media, care citează News.ro.

“O să urmeze şi Vâlcov în curând. Cred că s-a prins şi el că nu mai scapă, că aţi văzut că nu a mai apărut în ultima lună, s-a prins şi el că-l dă Dragnea din barcă. Exact ca în Narcos, îi va da pe toţi Dragnea, ca să scape el. Le-a promis cu amnistii, cu graţieri, cu poveşti, coduri. Nu va face nimic pentru ei”, a spus liderul Pro România.

Întrebat dacă Dragnea va scăpa, Ponta a răspuns: “Nu aţi văzut finalul de la Narcos înseamnă, ăla este răspunsul”.

În luna aprilie, Liciu Dragnea a avut o reacţie dură, după solicitarea DNA de urgentare a dosarului său şi a lui Vâlcov: „DNA-ul lui Iohannis a intrat în panică, este mult prea pe față”.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Foto: Inquam Photos / George Călin


Citește și:

Narcos Delta Dunării! Reportaj realizat de Patrick André de Hillerin în locul unde s-a capturat o tonă de cocaină

Actorul care îl joacă pe „El Chapo” în serialul „Narcos” s-a dus la procesul traficantului de droguri / VIDEO

EXCLUSIV | AFACEREA COCAINA: Un tânăr român cărăuș de droguri din America de Sud în Europa, plătit cu 4.000 de euro pentru un transport, povestește ce sume imense trec prin mâinile traficanților și cum a fost prins și închis în Brazilia!


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare