MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Dragnea, reacţie dură după solicitarea DNA de urgentare a dosarului său şi a lui Vâlcov: „DNA-ul lui Iohannis a intrat în panică, este mult prea pe față”

Distribuie

Reacţie dură a liderului PSD Liviu Dragnea, după ce procurorii DNA au făcut cereri pentru ca termenele de judecată stabilite de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul lui și a lui Darius Vâlcov să fie urgentate.

„Am auzit şi eu după Comitetul Executiv Naţional că DNA-ul lui Iohannis a cerut Curţii Supreme (…). DNA a intrat în panică, e agitat. De ce sunt agitaţi? Au în grafic ceva, un grafic cu date, când trebuie să fie executat unul sau altul? Au hotărât ei că pentru mine şi pentru Darius (Darius Vâlcov – n.r.) trebuie să se dea termenele mai aproape. De ce? Au explicat motivul? Astfel de cereri se depun doar când apar situaţii excepţionale. Unde e situaţia excepţională?”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit lui Dragnea, solicitarea DNA este „mult prea pe faţă”.

„Asta îmi arată mie că nu mai ţin cont de nimic, nu îi mai interesează să se acopere sau să se ascundă. Totul este pe faţă. O să văd şi eu ce o să facă instanţa până la urmă. Dar atâta timp cât nu au stabilit termenul eu am de gând să merg în continuare prin judeţe”, a mai spus preşedintele PSD.

Procurorii DNA le cer judecătorilor ÎCCJ să preschimbe aceste termene şi să acorde unele mai scurte pentru ca dosarele să fie judecate mai repede.

Citeşte şi: Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Citește mai multe despre Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Liviu Dragnea pe Libertatea.

Comentarii