Scrisoare pentru Mama


Mama pe care o iubeşti neîntrerupt, dar căreia îi spui rar asta. Fiindcă uiţi, fiindcă îţi închipui că ştie sau îţi imaginezi că-i de la sine înţeles… Şi nu e!
Mama de care ţi-e dor mereu, dar nu apuci să faci mai nimic ca să schimbi asta.. Că ai treabă, că ai griji, că ai alte lucruri mai importante de rezolvat…. Şi timpul trece şi într-o zi e prea de târziu!
Mama pe care n-ai cunoscut-o niciodată… Dar ai crescut, ai învăţat să trăieşti cu acest hău imens în tine şi acum poţi să-i spui că ai iertat-o .. Şi că, în sfârşit, poate să se ierte şi ea!
Mama pe care ai pierdut-o prea curând şi căreia mai aveai atât de multe să-i spui, dar n-ai apucat….Dar tu ştii sau măcar speri cu disperare că nu va înceta niciodată să te audă…
Scrie-i mamei tale. E ziua ei! Pe 8 martie, Libertatea îţi dă o pagină întreagă de ziar. Cea mai puternică poveste, cea mai emoţionantă scrisoare va fi publicată integral.
Scrie-i mamei pe [email protected]
Voturile cititorilor şi juriul vor decide scrisoarea câştigătoare. Scrisoare pentru care am rezervat o pagină de ziar. Scrisoare al cărui autor va fi premiat cu o excursie pentru trei persoane, cu demipensiune, într-o insulă din Grecia.