Sezonul 2 din „Sweet Tooth” are dată de lansare

Pe 14 martie, Netflix a anunțat pe rețelele de socializare data de lansare pentru cel de-al doilea sezon al serialului Sweet Tooth: 27 aprilie 2023.

Creat de Jim Mickle după banda desenată semnată de Jeff Lemire, „Sweet Tooth” a intrat pe Netflix în iunie 2021, devenind un succes al platformei. Așa că doar o lună mai târziu, la sfârșitul lui iulie 2021, a fost comandat sezonul al doilea. Vestea pe care o așteptau fanii a venit tot pe rețelele de socializare:

Sezonul al doilea va continua povestea exact de la finalul primului. O să-l regăsim pe Gus, numit și Zăhărel (Christian Convery), și pe prietenii lui hibrizi în postura de prizonieri ai generalului Abbot (Neil Sandilands) și ai grupării care se autointitulează Ultimii Oameni. Pentru a-și consolida poziția de lider prin găsirea unui tratament, Abbot folosește copiii-hibrizi în experimentele conduse de dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), obligat să coopereze pentru a-și salva soția infectată, Rani (Aliza Vellani). În același timp, Tommy Jepperd (Nonso Anozie) și Aimee Eden (Dania Ramirez) fac echipă pentru a-i salva pe copii.

Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis
Recomandări
Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis

Vom avea și sezonul al treilea

Procedura obișnuită este următoarea: lansare pe platformă, lăsat să treacă măcar câteva săptămâni, dacă nu chiar mai mult, și-apoi anunțat comandarea următorului sezon. Ei bine, se pare că toate aceste etape au fost sărite în cazul „Sweet Tooth”. Citește continuarea pe tvmania.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.