MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 11:50

Raed Arafat, despre moartea bărbatului care a participat la mitingul diasporei din 10 august. „A fost un episod medical separat”

Distribuie

Raed Arafat, despre moartea bărbatului care a participat la mitingul diasporei din 10 august. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a vorbit, în timpul audierilor din cadrul Comisiei pentru Apărare din Camera Deputaților, despre decesul bărbatului care a participat la protestul din 10 august.

„Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ceea ce a fost pe 10 august. Autopsia poate arăta altceva, dar astea sunt datele pe care le am acum”, a declarat, marți, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, conform hotnews.ro.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne a făcut referire la decesul bărbatului din Turnu Măgurele care a participat la protestul din 10 august. Acesta a murit în noaptea de duminică spre luni la Spitalul din Alexandria.

Raed Arafat a explicat că în fișele protestatarilor care au cerut primul ajutor echipajelor SMURD aflate în Piața Victoriei „s-a trecut acolo că au fost expuși gazelor”. În schimb, în cazul bărbatului care a murit câteva zile mai târziu, „s-au trecut epistaxisul și hipertensiunea”.

Ce boli avea bărbatul mort în spitalul din Alexandria, care a participat la protestul din 10 august. Ilie Gâzea avea ulcere multiple sângerânde


Citește și VIDEO/ Reportaj despre Liviu Dragnea, la televiziunea de stat din Germania: „La el acasă, este preocupat să-şi umple buzunarele


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 14 decembrie 2018
Loading...
Comentarii