MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 15:31 , de Cristian Simion

Ce boli avea bărbatul mort în spitalul din Alexandria, care a participat la protestul din 10 august. Ilie Gâzea avea ulcere multiple sângerânde

Distribuie

Ce boli avea bărbatul mort duminică noapte, în spitalul din Alexandria, care a participat la protestul din 10 august. Medicii de la Spitalul din Alexandria spun că Ilie Gâzea avea afecțiuni grave, inclusiv ulcere multiple sângerânde. Era într-o stare atât de gravă încât a fost internat în Terapie intensivă.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Spitalul Judeţean din Alexandria, bărbatul, care a ajuns prin transfer la această unitate medicală, era în evidenţă cu afecţiuni cardiace şi digestive.

FOTO: Facebook/Claudiu Daniel Crăcea

Când a ajuns la Alexandria, pacientul, care în prima fază s-a prezentat la spitalul din Turnu Măgurele, era în stare atât de gravă încât a fost internat în Terapie intensivă.

Astfel, bărbatul de 68 de ani avea „hemoragie digestivă superioară exprimată prin melenă şi sindrom anemic sever. Investigaţiile au confirmat diagnosticul de ulcere multiple sângerânde şi a fost internat la Terapie intesivă, unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic. Cu toate acestea, starea generală a pacientului s-a agravat”, au mai anunţat reprezentanţii spitalului din Alexandria.

Ilie Gâzea, în vârstă de 68 de ani, din Turnu Măgurele, a murit duminică noapte, la ora 23.45, la Spitalul Județean din Alexandria, unde fusese adus în 15 august de la spitalul din Turnu Măgurele, cu hemoragie digestivă.

Acesta a fost surprins într-o înregistrare realizată de Passport Productions în Piața Victoriei.

Departamentul pentru Situații de Urgență a făcut mai multe precizări în cazul lui Ilie Gâzea, bărbatul din Turnu Măgurele, care a murit după ce ar fi inhalat gaze lacrimogene la protestul din 10 august, din Piața Victoriei.

DSU confirmă că bărbatul a primit ajutor medical la data respectivă, în timpul manifestației din 10 august, din Capitală, după ce s-a prezentat la un echipaj SMURD cu sângerare nazală. Potrivit DSU, bărbatul a refuzat pe semnătură transportul la spital.

De altfel, Andreea Balaurea, o tânără prezentă la protestul din 10 august, a surprins imagini în care ar apărea Ilie Gâzea, primind îngirjiri medicale de la un echipaj SMURD, pentru sângereri nazale.

Citește și:

Carmen Dan și-a cerut scuze la nouă zile de la violențele din Piața Victoriei. 5 jandarmi violenți, identificați

Citește mai multe despre boli pe Libertatea.

Comentarii