Este pentru prima data când Cabral se află în Republica Dominicană și a dezvăluit că nu a avut prea mult timp să exploreze împrejurimile deoarece a avut foarte mult de muncă de cum a ajuns acolo.

Prima dată aici. N-am avut ce să acomodăm, de cum am ajuns ne-am pus pe treabă şi cât am reuşit să vedem din locul ăsta se mărgineşte la platourile de filmare. Din ce-am văzut, ţara e frumoasă, nu neapărat bogată… dar oamenii sunt mişto. Şi dacă ne auzi ce gimnastico-spaniolă vorbim aici faci cădere de calciu de râs.

Cabral, pentru adevărul.ro.

Cabral este foarte mândru de concurenții prezenți acolo și spune că până acum s-au descurcat excelent, fără să existe probleme de vreun fel:

„Eu îi aplaud pe toţi, faptul că reuşesc să treacă peste toate nenorocirile şi să mai şi râdă după. E un semn de mare putere. Dar dacă mă pici cu ceară îţi spun că până acum Cornel Palade este cel mai delicios din tabără.”

Cu toate că este foarte entuziasmat de acest proiect, Cabral a explicat că nu s-ar putea pune niciodată în pielea concurenților și nu ar dori să treacă niciodată prin provocările la care sunt supuse vedetele venite în Dominicană pentru a-și testa limitele, dar și pentru a-și învinge fricile. Cabral consideră că este dificil să participi la un astfel de show și vede probele ca pe un fel de „pedepse”.

FOTOREPORTAJ Plecarea la război a rușilor, în imagini. Primii rezerviști au fost trimiși la antrenament înainte de plecarea pe front
Recomandări
FOTOREPORTAJ Plecarea la război a rușilor, în imagini. Primii rezerviști au fost trimiși la antrenament înainte de plecarea pe front

N-aş participa la aşa ceva niciodată! Trebuie să fii supărat tare de tot pe tine ca să te pedepseşti aşa. Sigur, ai noştri au venit ca să-şi dovedească faptul că pot trece peste propriile frici.

Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.