Maria Radu ne povestește, într-un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, cum și-a început cariera și prin ce momente grele a trecut în decursul vieții. Aflăm că și-a pierdut mama la doar 13 ani și că a descoperit muzica de când a început să vorbească. Maria Radu (47 de ani) ne spune ce emoții a avut la primul concert și aflăm adevăratul motiv pentru care a devenit vegetariană de foarte mulți ani. Artista recunoaște că a refuzat oferta de a poza în Playboy, că a iubit doar de 3 ori în viața ei și că, în carieră, s-a ambiționat să facă lucrurile cum vrea ea, nu cum i s-a spus.

Maria Radu, viață marcată de momente grele: „Contează dacă, după niște experiențe dure, suntem în stare să rămânem oameni”

De ce muzică? Asta ai vrut să faci mereu sau îți doreai altceva?

-Am început să cânt de când am început să vorbesc. Știu că încercam să cânt tot ce auzeam la radio și că, la un moment dat, au fost oameni care mi-au spus că trebuie să fac ceva în sensul ăsta. Așa că am ajuns la Școala Populară de Artă. Cântam zilnic 5 ore pe zi și nu s-a plâns niciun vecin (n.r. – râde). După ce s-a dus mama, când aveam 13 ani, eram conștientă de două lucruri: că trebuie să îmi termin studiile și că vreau să cânt. Citește continuarea pe Unica.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE UNICA.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.