Actrița s-a născut pe 15 noiembrie 1989 și este din Galați. A fost studentă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București, iar talentul uriaș a propulsat-o direct în lumina reflectoarelor. Bineînțeles, nu ar fi ajuns unde este astăzi fără multă muncă și fără puțin noroc.

Din 2021, Doina Teodoru formează un cuplu cu îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu, deși mulți îi critică pentru diferența de vârstă existentă între ei; ea are 33 de ani, iar partenerul său a împlinit 50 de ani pe 20 iulie 2022. Pentru ei nu contează deloc acest aspect, iar actrița a învățat să ignore toate răutățile care s-au mai îndreptat spre ea de-a lungul timpului. Este o femeie de succes, iar participarea la „America Express” alături de iubitul ei a făcut-o să capete și mai multă notorietate.

Acum, tot mai multă lume vrea să descopere lucruri noi și interesante despre viața ei personală. Să le aflăm împreună chiar din galeria foto! Dă click pentru a intra și tu în povestea vieții ei!

Continuarea pe divahair.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE DIVAHAIR.RO

Comentarii (1)

Misterx   •   23.03.2023, 17:56

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.