Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 s-a transformat pentru o seară într-o sirenă şi a fost adusă de manechini în faţa publicului, aşezată pe un tron mobil din catifea.
Mihaela Drafta a prezentat, în premieră pentru România, noua linie de şorturi de baie masculine MOB, a cărei imagine este Jay Zan, modelul internaţional care a jucat şi în “Sex and the City 2”.
Peste 300 de invitaţi au asistat la un show de modă elaborat. 15 modele masculine, îmbrăcate în şorturi MOB, în culori vii şi realizate din materiale premium, în premieră pentru România, au defilat în faţa invitaţilor, alternând clasicul defileu cu sărituri în apă, înot, sesiuni de jacuzzi şi duşuri în aer liber.
La finalul prezentării, patru manechini au ieşit din culise cărând pe umeri un tron de catifea pe care era întinsă Geanina Ilies, îmbrăcată într-un costum argintiu de sirenă, realizat de Mihaela Drafta. Frumuseţea năucitoare a vedetei Antena 1 a atras ropote de aplauze din partea invitaţilor.
La fotografia de final, alături de Geanina şi de modele, s-au alăturat Mihaela Drafta şi Bogdan Vlădău, autorii liniei MOB.
La eveniment au participat vedete din lumea muzicii, a televiziunii, din modă, bloggeri de modă, precum şi mulţi invitaţi din mass media şi din sfera afacerilor.
Roxana Ciuhulescu, Ellie White, Anca Rusu, Maria Radu, Rita Mureşan, Roxana Iliescu, Victor Slav, Vladimir Drăghia, Ovidiu Lipan Ţăndarică, Denisa Nechifor, Irina Mohora, Julia Jianu, Simona Nae, Cosmina Păsărin, Simona Bălănescu, Laurent Tourette, Andrei Nourescu, Irina Cordoneanu, Florentina Fântânaru, Cici (Sistem) au participat la show-ul Mihaelei Drafta într-un cadru estival de senzaţie.

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile