Mergi direct la conținut »
Bucurie mare pentru Adelina Pestrițu. "Sunt atât de fericită!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bucurie mare pentru Adelina Pestrițu. "Sunt atât de fericită!"

Bucurie mare pentru Adelina Pestrițu. „Sunt atât de fericită!”

Adelina Pestrițu este în culmea fericirii după ce și-a comandat rochiile pentru nunta pe care urmează să o facă cu Virgil Șteblea.

De Dana Aramă,

Adelina Pestrițu se căsătorește anul acesta cu Virgil Șteblea. Fosta vedetă de televiziune se pregătește intens. Ea a anunțat că a făcut comanda pentru rochiile pentru nuntă. De altfel, Adelina Pestrițu a mărturisit de curând că va avea două rochii de mireasă.

„Sunt atât de fericită! ??. Astăzi s-a plasat oficial comanda rochiilor de mireasă. Abia aștept să vă povestesc într-un articol pe EDA Magazine cum vor arata și de unde le-am achiziționat. ♥️????? #weddingdress #futurebride #bride #20july. 
Voi ce modele credeți că am ales? ?”, le-a transmis vedeta prietenilor din mediul online.

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.


Citește și:

Cele mai tari selfie-uri făcut de Adelina Pestrițu  în mașină

FOTO&VIDEO | Înainte și după – Un pensionar din București poate zâmbi din nou după ce un medic a răspuns apelului său disperat

Close
Închide
  Close