Mergi direct la conținut »
Deea Maxer are o sarcină cu probleme. "Mănânc lămâile ca pe mere"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea Maxer are o sarcină cu probleme. "Mănânc lămâile ca pe mere"

Deea Maxer are o sarcină cu probleme. „Mănânc lămâile ca pe mere”

Deea Maxer a mărturisit că cea de-a doua sarcină este una cu probleme. Vedeta a explicat că a ajuns să mânînce lămâile ca pe mere din cauza grețurilor.

De Dana Aramă,

Deea Maxer este însărcinată în patru luni. Vedeta așteaptă cel de-al doilea copil. A doua sarcină este una cu probleme, după cum a declarat Deea Maxer la o emisiune de televiziune.

„Am burta mult mai mare acum la patru luni şi jumătate decât avea la Andreas. Mi-a fost mult mai rău în primele două luni. Pofte. Mănânc lămâile ca pe mere”, a spus Deea Maxer.

Artista a afirmat că fiul ei, Andreas, este convins că va avea o surioară.

„Sigur Andreas o să vrea şi el să doarmă lângă surioara lui. Să vedem şi noi un film… Eu îmi doresc ca în curând să îmi spună doamna doctor că în burtică e o fetiţă. Andreas a spus că lui i-a şoptit un îngeraş că este fetiţă. Ne-am hotărât la nume aşa oarecum”, a declarat ea.

Deea Maxer este căsătorită cu cântărețul Dinu MaxerCei doi artiști, care au împreună un băiețel pe nume Andreas. În data de 16 mai 2019, Deea Maxer a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.


Citește și:

Venezuela face un apel public disperat: „SUA vor să ne falimenteze, sunt zeci de mii de morţi”. Adevărul pe care regimul Maduro nu îl recunoaşte

 

Close
Închide
  Close