MENIU CAUTĂ
08 Feb. 2011 16:17

Mama lui Dan Bălan: ”Fiul meu e foarte capabil, ar fi cel mai bun preşedinte al Republicii Moldova”

Distribuie

Ludmila, mama lui Dan Bălan este foarte mândră de fiul ei şi de reuşitele lui, şi este convinsă că, dacă fiul ei ar candida la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, ar avea multe şanse să câştige alegerile.

”Cred că la capacităţile lui intelectuale, la inteligenţa lui şi la cât este el de calculat, ar putra fi preşedintele Republicii Moldova. Ar fi cel mai bun Cred că şi oamenii l-ar vota. Dar asta e doar părerea mea şi asta nu se va întâmpla niciodată”, a declarat Ludmila în cadrul emisiunii ”Drept la ţintă”.

Despre faptul că Dan Bălan nu are o iubită, Ludmila crede că este un lucru normal, deoarece el este foarte ocupat cu cariera sa internaţională şi pune viaţa personală pe planul doi. ”

Dan nu are o iubită pentru că nu-şi caută una. El este foarte ocupat, munceşte foarte mult. El scrie versurile pieselor acelea originale, el compune linia melodică şi scenariul videoclipurilor. În plus, face şi foarte multe exerciţii pentru a arăta bine. El nu e omul care să se urce pe scenă, să cânte şi atât. El face spectacol”, a declarat Ludmila.

Citește mai multe despre Dan Bălan pe Libertatea.

Comentarii