De Magdalena Duru,

„De aproape 12 ani, de când îl cunosc pe Marius Gavrilă, nu m-a dezamăgit niciodată. E genul de om care te poate face să zâmbești chiar și când te grăbești să ajungi la un concert sau chiar dacă eşti în mijlocul pustietății. Marius e amuzant și sufletist: împarte cu prietenii lui și ultimul leu sau ultimul covrig. Am petrecut multe weekenduri împreună pentru că el se ocupă de organizare de evenimente, printre care și MixMusic Evo – cel mai mare turneu de anul asta, pe care îl prezint de ani de zile, inclusiv vara asta. 

Nu cunosc prea mulți oameni atât de paroliști și de ambițioși când vine vorba de munca lor. Din păcate, când vine vorba de persoană lui, nu a fost la fel de serios. A ajuns să cântărească 160kg și asta, desigur, îi pune sănătatea în pericol. Ca să-l ambiționez să slăbească, am pus pariu cu el pe 10.000 de euro. Ca să-i dau banii ăștia, el trebuie să dea jos 50kg până la 1 ianuarie 2013, dacă nu, are el să îmi dea 15.000 de euro. A fost o glumă la început, dar dacă există o șansă ca el să se ambiționeze și să slăbească, eu sunt dispus să îi dau banii.

Am făcut și un contract! L-am semnat deja când eram la Roman, weekend-ul trecut, după concertele care au adunat 20.000 de oameni. Mai mulți artiști care îl cunosc au spus că vor și ei să contribuie la ‘premiul’ lui, în cazul în care slăbește. Așa că gluma asta începe să devină o afacere pentru el! Dacă slăbește, se îmbogățește! Eu declar public intenția mea pentru că vreau să știe și el ce serios am vorbit. Și sper că și el e serios. Dincolo de orice altceva, țin la el ca la un prieten și îmi doresc foarte mult să fie sănătos și mândru de el”, a scris Cătălin Măruţă pe blogul personal.

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate