Mergi direct la conținut »
Prima fotografie cu băiețelul Mirelei Vaida
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima fotografie cu băiețelul Mirelei Vaida

Prima fotografie cu băiețelul Mirelei Vaida

Mirela Vaida a făcut publică prima fotografie cu bebelușul ei nou-născut. Tudor Ștefan este cel de-al treilea copil al acesteia.

De Dana Aramă,

Vedeta de televiziune a postat, pe contul său de pe o reșțea de socializare, prima fotografie cu băiețelul ei nou-născut, Tudor Ștefan.

„Uite-așa stă lipit de când a venit pe lume! ? Ce ne facem noi de mâine, când ajungem acasă și trebuie să mă împart la 3?? ???????? Vă mulțumim din toate inimile pentru gândurile și urările voastre!! Ne-ați copleșit! Vă îmbrățișam!!! ???”, a scris Mirela vaida în dreptul imaginii.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită și are doi copii, Carla și VladimirMiercuri, 10 aprilie, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

Citește și: Tezaurul lui Vâlcov, trădat de un pașaport expirat! Cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului Dăncilă”, când a fost condamnat la 8 ani de închisoare

 

Close
Închide
  Close