Mergi direct la conținut »
Soacra Biancăi Rus aruncă bomba. "Îi iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Soacra Biancăi Rus aruncă bomba. „Îi iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii”

Bianca Rus este în corzi după ce s-a aflat de divorțul de partenerul ei, Antonio. Soacra vedetei a făcut declarații despre aceasta.

De Dana Aramă,

 

Mama lui Antonio, partenerul de viață al Biancăi Rus, a făcut dezvăluiri incredibile despre nora ei. Femeia a afirmat că bruneta era amorezată de cântărețul Dorian Popa și că de la fiul ei nu voia decât banii.

„Bianca nu a răspuns la telefon. Antonio a tot căutat-o, dar ea nu a vrut să îi răspundă! Dar când vine ea la mine în casă și îmi spune că îl iubește pe Dorian Popa?! Este normal să spui așa când ești femeie măritată?

Pentru că ea îl iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii. Îl înnebunise pe Antonio în casă cu melodiile lui Dorian Popa! Iubire mare, nu?!”, a spus Magdalena Gottschling, soacra Biancăi Rus, conform spynews.ro.

În luna mai, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. De curând, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la magazinul Biancăi pentru a discuta cu aceasta despre divorț, însă lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovită de Antonio, lucru infirmat de acesta. Cei doi se află în plin divorț.

Citește și: „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros»

 

Close
Închide
  Close