Profesorul universitar arată cu degetul spre mass-media, care aduce în prim-plan tot felul de personaje dubioase, spre rețelele de socializare, unde oricine crede că opinia lui ține loc de adevăr, dar și spre mediul politic românesc, care nu este „unul intelectual, educat”.

Declarațiile au fost făcute de către rectorul Daniel David într-un interviu PRESShub despre eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Raportat la ceea ce și-au propus autoritățile, campania de vaccinare anti-COVID-19 a fost în mod clar un eșec. „Este clar că a fost un eșec, fiindcă a existat un obiectiv foarte clar, ca număr de oameni care se vor vaccina. Dar, până am ajuns la vaccinare, am trecut prin anumite etape care n-au fost foarte înțelept conduse în timpul pandemiei”, a declarat Daniel David.

Printre alte motive enumerate de către profesorul universitar (vezi linkul de mai sus) se află și faptul că pseudo-știința și falșii specialiști și-au făcut tot mai mult loc în spațiul public, prin intermediul presei și al rețelelor sociale.

„Este o situație cronică, ce ține de componenta de educație, ține de modul în care valorizăm pseudo-știința în spațiul public”, a menționat rectorul UBB Cluj-Napoca.

AMENINȚĂRI PE PIAȚA RCA. După ce ASF le-a făcut plângere penală și le analizează solvabilitatea, bulgarii de la Euroins amenință cu „Schengen”
Recomandări
AMENINȚĂRI PE PIAȚA RCA. După ce ASF le-a făcut plângere penală și le analizează solvabilitatea, bulgarii de la Euroins amenință cu „Schengen”

Continuarea pe PRESShub.

Foto: Daniel David. captură Digi24

ARTICOL PRELUAT DE PE PRESSHUB.RO

Ceaușescu întreba: „Ilie a dormit bine? A mâncat bine?”. Detaliul făcut public după 50 de ani
GSP.RO
Ceaușescu întreba: „Ilie a dormit bine? A mâncat bine?”. Detaliul făcut public după 50 de ani
Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (6)

michi   •   30.11.2022, 15:01

Mai bine sa povesteasca despre aventurile universitare alev lui Campeanu ex-ministrul ...

Vasile1900   •   30.11.2022, 08:42

Universitățile și universitarii sunt și ei vinovați de situația aceasta. Cred ca sunt universitari pe care nu-i putem numi intelectuali,faceți curățenie înăuntru și după aceea afara din universități!

Raptorlvm1   •   30.11.2022, 07:50

Sa nu cumva sa il intrebati despre plagiatul lui Bode ... A inceput operatiune de spalare si extragere a rectorului din problema Bode .Pt. *** rector subiectul Bode nu exista , si nici pt. voi.***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.