1. David Harbour și Lily Allen

Zvonurile privind relația dintre David Harbour și Lily Allen au început să apară în 2019. Starul din Stranger Things și cântăreața s-au căsătorit în secret în 2020 în Las Vegas. Actorul a dezvăluit în iunie 2022 în cadrul The Late Late Show with James Corden cum s-a cunoscut cu partenera lui. „Ne-am cunoscut pe una dintre aplicațiile de dating, apoi am fost la o întâlnire în Londra. Ea susține că s-a îndrăgostit de mine la prima vedere.”

2. Sharon Stone

Sharon Stone a experimentat și ea aplicațiile de dating, mai exact Bumble. Actrița și-a făcut cont în 2019, însă a fost luată prin surprindere atunci când i-a fost blocat deoarece câțiva utilizatori au susținut că profilul ei nu ar fi real și au raportat acest lucru. „M-am înscris pe @Bumble, dar ei mi-au închis contul. Unii utilizatori m-au raportat, crezând că nu pot fi eu. Hey, Bumble, nu mă da afară”, scria Stone pe Twitter. Într-un final, vedeta și-a recuperat contul, însă acest lucru nu a convins-o pentru că a afirmat că întâlnirile online nu mai sunt pe placul ei. 

3. Hilary Duff

Hilary Duff a recunoscut că a folosit și ea Tinder. Actrița a povestit în 2015 faptul că și-a făcut cont mai mult din curiozitate și la îndemnul unor prieteni. „Am cont pe Tinder. Stăteam cu prietenii mei într-o seară acasă și glumeam pe seama asta. Întotdeauna am întâlnit oameni prin intermediul locului de muncă și niciodată n-am fost la o întâlnire aranjată.”

Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră
Recomandări
Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră

4. Zac Efron

Zac Efron nu este deloc străin de ideea de a cunoaște oameni cu ajutorul aplicațiilor de deting. Actorul obișnuia într-o perioadă să le folosească. „În mod surprinzător, când am intrat pe Tinder, nimeni nu mi-a vizitat profilul. Au crezut că profilul e fals”, a declarat Zac Efron în 2016 pentru The Times. 

5. Drew Barrymore

În septembrie 2020, Drew Barrymore dezvăluia că nu este în căutarea dragostei. Dar, nu a trecut mult timp până când a decis să revină pe o aplicație destinată întâlnirilor amoroase, iar asta pentru că un serial popular a inspirat-o să facă pasul acesta. „Am revenit la o aplicație de dating în perioada în care mă uitam la serialul Bridgerton. Mi-am spus: „N-am murit încă.” Pentru mine a fost un pas mare”, a dezvăluit actrița în ianuarie 2021 în talk-show-ul său, The Drew Barrymore Show.

6. Joe Jonas

Înainte să o cunoască pe Sophie Turner și să înceapă o relație cu ea, Joe Jonas a folosit o aplicație de dating. Dacă prima dată erau zvonuri cu privire la acest detaliu referitor la artist, ulterior confirmarea a venit chiar din partea lui. „Zvonul este adevărat”, a spus Joe Jonas într-un interviu pentru Vanity Fair din iunie 2022.

Citește continuarea pe elle.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL ELLE.RO

Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
GSP.RO
Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
Urmărește-ne pe Google News
Comentarii (1)

ivryernest   •   28.11.2022, 14:25

Cum adică "dating online" ? Ce înseamnă asta pe românește ? Dece scrieți pe englezește, la Libertatea ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.