În astrologie, trăsăturile unui semn zodiacal sunt influențate de planetă, elementul și modalitatea lor conducătoare. Dacă vrei să știi cât de matur este sau nu un semn, vei găsi răspunsul uitându-te la elementul său (foc, pământ, apă sau aer), care este fundamentul personalității unui semn. Majoritatea elementelor de pământ sunt supermature. Alte semne se pot comporta pe cât de copilăresc, pe atât de dramatic, dar semnele de pământ sunt cel mai bine împământate și știu cum să mențină echilibrul în relații. Există atât de multe moduri de a arăta imaturitatea, cum ar fi să fii iresponsabil sau egocentrist. 

Cele mai imature semne zodiacale arată această parte a lor în moduri diferite.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt văzuți drept „bebelușii” zodiacului, deoarece ei sunt primul semn. Conduși de Marte, Berbecii sunt foarte pasionați, motivați, orientați spre acțiune și vor face tot ce este necesar pentru ca lucrurile să se întâmple. Cu toate acestea, toate sunt despre sine și au tendința de a-și pune nevoile înaintea celorlalți.

Sunt hotărâți, dar sunt definiți de ceea ce își doresc, în loc de ceea ce cere situația. Acțiunile și crizele lor tind să provoace multă agitație. Sunt încăpățânați și se pot comporta ca un copil dacă nu sunt de acord cu decizia ta. Sunt, de asemenea, foarte competitivi și pot fi puțin „ofticoși” ori de câte ori lucrurile nu merg așa vor ei. Din fericire, Berbecul are tendința de a reveni rapid.

Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră
Recomandări
Un nou cutremur de 7,5 produs în Turcia, la nouă ore după cel de 7,8. Bilanțul victimelor crește de la oră la oră

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ca semn reprezentat de gemeni, zodia Gemeni are două personalități care se schimbă în funcție de situație sau de oamenii în compania cărora se află. Mințile deschise și flexibile ale gemenilor pot vedea orice scenariu din diverse unghiuri, ceea ce îi face foarte profunzi și intelectuali.

În același timp, Gemenii sunt foarte iubitori de distracție. Ei preferă să păstreze lucrurile lejer și jucăuș, fie că sunt conversațiile pe care le au sau relațiile în care sunt. Din acest motiv, este ușor pentru ei să pară imaturi, în special pentru semnele zodiacale mai serioase.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

ARTICOL PRELUAT DE PE SFATULPARINTILOR.RO

Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
GSP.RO
Păreau cuplul perfect, iar divorțul lor a șocat pe toată lumea. Cu cine a fost surprins acum la Roma
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.