Mergi direct la conținut »
De ce s-a supărat Gică Popescu pe Anghel Iordănescu. ”Episodul a apărut în momentul în care eu eram condamnat”. Confirmă ”Libertatea”. ”Baciul” vrea pace
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > De ce s-a supărat Gică Popescu pe Anghel Iordănescu. ”Episodul a apărut în momentul în care eu eram condamnat”. Confirmă ”Libertatea”. ”Baciul” vrea pace

De ce s-a supărat Gică Popescu pe Anghel Iordănescu. ”Episodul a apărut în momentul în care eu eram condamnat”. Confirmă ”Libertatea”. ”Baciul” vrea pace

De ce s-a supărat Gică Popescu pe Anghel Iordănescu. Cei doi reprezentanți de seamă ai Generației de Aur nu-şi mai vorbesc de mai bine de trei ani. Fostul căpitan al echipei naționale a dezvăluit cum s-a rupt relația cu cel mai bun antrenor român al secolului trecut.

ACTUALIZARE 29 martie. Gică Popescu a revenit, joi, pe marginea acestui subiect delicat. „Avem prea multe momente frumoase împreună, calificări, meciuri mari, încât să întinăm ce s-a întâmplat cu momente de acest gen. Nu am spus că Iordănescu că e o umbră, singurul lucru pe care l-am spus mai dur e că e pentru mine o „fantomă”. Pentru că era total diferit de cum îl ştiam eu”, a spus, la Digi Sport, Gică Popescu. 

„Supărarea mea nu are legătură cu fotbalul. E o chestiune privată, nu are de-a face cu fotbalul. Toată lumea a crezut că eu m-am supărat pe Iordănescu după ce s-a dus alături de actuala conducere de la FRF. Dânsul ştie foarte bine ce a fost. Ce ar fi putut să spună la televizor? Că e vinovat? Ştie că e vinovat.

Noi n-am zis niciodată că Generaţia de Aur înseamnă Hagi şi Popescu, aşa cum dă de înţeles dânsul. La moartea lui Didi Prodan, eram toţi împreună, iar dânsul stătea la 100 de metri de noi. De ce n-a venit lângă noi? Eram 15 oameni din Generaţia de Aur. Nu eu şi Hagi. El de ce nu a venit lângă noi să-l conducem pe ultimul drum pe Prodan? De ce n-a venit? Eram toţi. Dânsul stătea la 100 de metri distanţă de noi.

Probabil că s-a supărat. Ştiu că s-a supărat, când am zis eu că pentru mine e o fantomă. Eu nu sunt un tip răutăcios. Dacă la evenimentele la care trecem unul pe lângă altul, dânsul venea şi mă lua de mână şi îmi spunea că-i pare rău, eu îl înţelegeam şi mergeam mai departe. Dar nu a venit să spună niciodată aşa ceva.

Un an de zile, nici măcar Hagi n-a ştiut despre ce e vorba. Când i-am spus, mi-a zis «Bă, tu eşti nebun?»… De asta sunt eu supărat, nu că a lucrat el cu Burleanu. Şi Belodedici e în FRF, iar cu Belo suntem într-o relaţie extraordinară. Oamenii şi-au găsit de muncă, foarte bine, cum să mă supăr din această cauză? Acest episod a apărut în momentul în care eu eram condamnat” , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul
Recomandări

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul

Contractul care a rupt relația. În plus, i-a umilit soția!

Libertatea a scris despre motiv real al rupturii dintre Gică Popescu și Anghel Iordănescu. 

Prin ceea ce a spus acum, Gică Popescu a confirmatversiunea lansată de ”Libertatea”, încă din august 2016.

Cu puțin timp înainte să intre după gratii, Popescu i-a vândut lui Iordănescu o parcelă de teren în zona Pipera.

După ce tranzacția s-a încheiat, Gică Popescu a intrat pe mâna autorităților, care îl luaseră deja la puricat. ANAF-ul l-a obligat să explice inclusiv de unde are o importantă sumă de bani. Erau tocmai banii rezultați din afacerea cu pământ. Doar că, între timp, Popescu rătăcise contractul făcut cu Iordănescu.

Astfel, Popescu a fost nevoit să telefoneze lui Iordănescu și să-i ceară ajutorul: ”M-am mutat din casa pe care o aveam (n.r. – ”Baciul” deținea un celebru OZN, o construcție futuristă ridicată în Pipera) și am rătăcit anumite acte, printre care și acel contractul de vînzare-cumpărare al pământului. Vă rog să-mi trimiteți copia pe care o dețineți dumneavoastră, pentru a putea face dovada sumei pe care o dețin”.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

Zis și nefăcut! Iordănescu i-a promis că nu e nicio problemă să-i trimită o copie a contractului, dar nu și-a ținut cuvântul dat. După ce fostul star a Barcelonei a intrat la pușcărie, Luminița, soția lui, a luat rolul de a sta pe capul lui Iordănescu, pentru a-i tot repeta rugămintea respectivă.

La fel, antrenorul a promis că se va ține de cuvânt. Treptat însă, Iordănescu n-a mai răspuns la telefon și nici la sms-uri. Pentru faptul că i-a batjocorit familia, Popescu a decis să-l scoată de la inimă pe Iordănescu. Mai mult, la căpătâiul lui Didi Prodan, la priveghiul de la ”Arena Națională”, Popescu l-a ocolit pe Iordănescu. Atunci când antrenorul a venit, fostul stoper a plecat de lângă sicriu.

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață
Recomandări

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață

Ulterior, Iordănescu a cerut să aibă o discuție lămuritoare cu Popescu. Aceasta n-a avut loc nici până acum.

Citește și:

Generalul i-a transmis fostului său jucător că ar vrea să aibă o discuție bărbătească.

Gică Popescu și Anghel Iordănescu s-au certat la cuțite. Știa Generalul despre arestarea ”Baciului”? | EXCLUSIV

Gică Popescu este categoric: „Pentru mine, Anghel Iordănescu nu mai există! Ştie că e vinovat!”

Iordănescu și Gică Popescu s-au ascuns unul de altul la sicriul lui Daniel Prodan

EXCLUSIV | Generația de Aur vine la amicalul cu Suedia. Probleme pentru Burleanu. Gică Popescu: ”Mergem la meci, dar nu ca invitați ai FRF”


Citește și: EXCLUSIV/Lavinia Pîrva cere onorariu de peste 1.500 de euro. I-a crescut cota de când a devenit doamna Bănică Jr.

Close
Închide
  Close