Mergi direct la conținut »
Gică Popescu este categoric: "Pentru mine, Anghel Iordănescu nu mai există! Ştie că e vinovat!"
Sport Libertatea > Sport > Gică Popescu este categoric: "Pentru mine, Anghel Iordănescu nu mai există! Ştie că e vinovat!"

Gică Popescu este categoric: „Pentru mine, Anghel Iordănescu nu mai există! Ştie că e vinovat!”

Gică Popescu este la cuţite cu fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu.

De Ciprian Iana,

Ex- căpitanul Barcelonei nu poate uita faptul că Iordănescu l-a trădat şi a „sărit” imediat ce el a fost condamnat la închisoare în „barca” actualului şef al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Mai mult se vorbeşte că Anghel Iordănescu ştia de arestarea lui Gică Popescu.

„Pentru mine, Anghel Iordănescu nu mai există! Nu mai vrea să vorbesc despre el. Ne-am întâlnit la un eveniment şi nu l-am salutat. Şi el a evitat să dea ochii cu mine!”, a dezvăluit, la Dolce Sport, Gică Popescu.

Fostul mare internaţional al României a continuat: „E o chestie între noi de care nu vreau să vorbesc. Dândul n-a avut bărbăţia de a mă suna şi să-mi spună un lucru. El e vinovat şi ştie foarte bine că e vinovat!”.

Iordănescu, cel mai „tare” selecţioner

Totuşi Gică Popescu spune că Anghel Iordănescu contină să rămână, prin prisma rezultatelor, cel mai prolific selecţioner al echipei naţionale a României. „Nu încurc fotbalul cu relaţiile personale. Iordănescu rămâne antrenorul numărul 1 al echipei naţionale”.

Close
Închide
  Close