ACTUALIZARE 20.00 / Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Prodan a fost readus la Biserica “Sfântul Ilie” din Pipera (Ilfov), urmând ca sâmbătă, de la ora 14:00, la cimitirul cu același nume să aibă loc și înmormântarea.

ACTUALIZARE 17.00. La Arena Națională a ajuns și galeria Stelei. Peluza Sud i-a adus un ultim omagiu lui Daniel Prodan. Suporterii au afișat un banner pe care era scris: ”Când nimic nu merge bine și totul e în van, Sudul aduce un ultim omagiu marelui Prodan” și au scandat ”Te vom iubi mereu”.

ACTUALIZARE 16.30. Unul dintre cei pe care Daniel Prodan îi considera trădători, fostul selecționer Anghel Iordănescu, a sosit la salonul VIP de la Arena Națională, în jurul orei 16.00. Însoțit de doi dintre copii săi, Generalul a depus o imensă coroană de flori.

Gică Popescu, aflat la căpătâiul lui Didi încă de dimineață, a evitat întâlnirea cu dușmanul Tata Puiu, urcând la etajul unu al Arenei Naționale. Baciul s-a ascuns de ”Father Chicken”, de care s-a considerat părăsit după ce antrenorul a acceptat să lucreze cu actuala conducere FRF. Asta după ce, în campania pentru alegerile dion 2014, Iordănescu se dădea ”până la moarte” cu Gică.

Răzvan, fiul lui Prodan, bandajat la mână

DOSARUL MEDUSA. Cât e frecvența consumului în școli și care e riscul ca elevii români să devină dependenți de droguri
Recomandări
DOSARUL MEDUSA. Cât e frecvența consumului în școli și care e riscul ca elevii români să devină dependenți de droguri

Tibi Csik, coleg cu Prodan la Olimpia și la națională, a sosit la Arena împreună cu Iosif Vigu, alt fost mare internațional, stabilit la Satu Mare.

Viorel Ion, coechipier cu Didi la Steaua, a adus covrigi de Buzău și a promis că va oferi și un vin excepțional la pomană!

Răzvan, fiul lui Daniel Prodan, a apărut cu mâna bandajată. Licinia, soția lui Didi, a relatat pentru Libertatea scene înfricășătoare, petrecute miercuri, când Didi a murit.

Citiți și

Ștefania, fiica lui Daniel Prodan, face sâmbătă 19 ani. Ce destin crunt, e ziua în care părintele său va fi înmormântat!

Daniel Prodan a murit. Fratele lui Didi a avut o premoniție sumbră: ”Trebuie mai mult de-o moarte, ca iubirea s-o răpună”

ACTUALIZARE 15.20. Continuă pelerinajul la Arena Națională. Carmen Tocală, Cristi Bivolaru, Ilie Dumitrescu, Ștefan Iovan sau Adalbert Kassai i-au adus un ultim omagiul lui Daniel Prodan. Fotografii: Vlad Chirea

picture(width=1000) 582ec20b95f9cf217d6efb8fIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

ACTUALIZARE 14.20. La stadion au ajuns și reprezentanții cluburilor Steaua, Dinamo și Concordia Chiajna. Au ajuns și reprezentații FRF, în frunte cu Ciprian Paraschiv. De asemenea, a venit și Gică Popescu. Fotografii: Vlad Chirea

Corespondență Libertatea din Beirut. Cronica unui echinocțiu amânat din rațiuni politice: „Spune-mi care îți e religia, ca să-ți spun cât e ora”
Recomandări
Corespondență Libertatea din Beirut. Cronica unui echinocțiu amânat din rațiuni politice: „Spune-mi care îți e religia, ca să-ți spun cât e ora”