Mergi direct la conținut »
Simona Halep ratează șansa de a reveni pe locul 1 WTA! A pierdut finala de la Madrid în fața lui Kiki Bertens, 4-6, 4-6
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep ratează șansa de a reveni pe locul 1 WTA! A pierdut finala de la Madrid în fața lui Kiki Bertens, 4-6, 4-6

Simona Halep ratează șansa de a reveni pe locul 1 WTA! A pierdut finala de la Madrid în fața lui Kiki Bertens, 4-6, 4-6

Simona Halep a pierdut astăzi cu 4-6, 4-6 în fața olandezei Kiki Bertens, în finala turneului de la Madrid. Simona Halep se calificase în finală după o victorie cu Belinda Bencic, în timp ce adversara ei ajunsese în ultimul act după ce a trecut de Sloane Stephens.

La finalul partidei, Simona Halep a spus că este „supărată că a pierdut, dar Kiki a meritat victoria”.

„Toată săptămâna a jucat un tenis extrem de bun, țin s-o felicit. Mi-ai luat două finale, două trofee. Sper ca în viitor să ne mai întâlnim și să-mi pot lua revanșa”, a declarat Simona, care a ratat șansa de a reveni pe locul 1 WTA.

De partea cealaltă, Kiki Bertens a spus că Simona Halep o face să joace „cel mai bun tenis”.

„Sunt foarte fericită că am câştigat acest trofeu, înseamnă mult pentru mine, după ce anul trecut am jucat finala pe acest incredibil teren. Vă mulţumesc pentru susţinere! Îmi pare rău, Simona, dar va fi o altă ocazie, mă faci să joc cel mai bun tenis şi felicit echipa ta, pentru o extraordinară săptămână! Succes în săptămânile ce vor veni”, a spusBertens, la festivitatea de premiere.

Simona Halep – Kiki Bertens 4-6, 4-6

Setul 2, game-ul 10. Game, set și meci pentru Kiki Bertens, care câștigă turneul de la Madrid fără să piardă un set. Halep ratează șansa să revină pe locul 1 WTA și rămâne fără trofeu în 2019.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Setul 2, game-ul 8. Bertens câștigă cel mai lung game al meciului cu ajutorul serviciului, olandeza reușind doi ași la 40-40. Scorul așilor: 5-0 pentru adversara Simonei. Reprezentanta noastră a apelat la ajutorul antrenorului Daniel Dobre, căruia i s-a plâns că tactica inițială, aceea de a o juca foarte mult pe rever pe Bertens, nu a dat roade. ”Dovadă, uite cât e scorul!”, a afirmat Halep.

Setul 2, game-ul 7. Simona reușește să se impună pe propriul serviciu la zero, pentru prima dată în acest meci, și se apropie la un game de olandeză, care are însă avantajul unui break și urmează să servească.

Setul 2, game-ul 5. Halep cedează din nou pe propriul serviciu. 3-2 pentru Bertens, care rezistă foarte bine în schimburile lungi, purtate de pe linia de fund.

Setul 2, game-ul 4. Simona profită de faptul că olandeza a avut din nou probleme cu primul serviciu și a reușit break-ul egalând scorul din set (2-2).

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile
Recomandări

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile

Setul 2, game-ul 3. Halep reușește, cel puțin pentru moment, să întrerupă seria bună a lui Bertens, câștigând primul game din setul secund. Olandeza are însă 2-1 și urmează la serviciu.

Setul 2, game-ul 1. Simona începe prost setul secund, oferindu-i lui Bertens șansa break-ului.

Setul 1, game-ul 10. Halep pierde primul set, jucând mai slab în finalul său decât în startul lui.

Setul 1, game-ul 9. Bertens trece în avantaj pentru prima dată în acest meci, profitând de erorile Simonei și de ridicarea propriului nivel de joc. Olandeza va servi pentru câștigarea setului.

Setul 1, game-ul 7. Al patrulea break îi revine lui Bertens, care se impune pe serviciul Simonei, după ce aceasta a comis o dublă greșeală.

Setul 1, game-ul 6. Seria de break-uri continuă, de data aceasta beneficiară fiind Simona, care se desprinde la 4-2.

Setul 1, game-ul 5. Replica lui Bertens vine imediat și olandeza reușește rebreak-ul. A fost rândul Simonei să greșească neforțat mai mult.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație

Setul 1, game-ul 4. Halep reușește primul break al meciului, în condițiile în care Bertens are probleme la primul serviciu și comite destule erori neforțate.

Setul 1, game-ul 3. Olandeza i-a pus ceva probleme reprezentantei noastre, dar în cele din urmă Simona a câștigat din nou pe propriul serviciu.

Setul 1, game-ul 1. Halep a servit prima și a fructificat acest avantaj.

Kiki Bertens, adversara Simonei Halep în finala de la Madrid.

Kiki Bertens, adversara Simonei Halep în finala de la Madrid.


Kiki Bertens are 27 de ani și se află în cea mai bună perioadă a carierei. Ea a ajuns, de curând, pe locul 6 în clasamentul WTA. Simona Halep și Kiki Bertens s-au întâlnit până acum de cinci ori. Românca are trei succese, iar olandeza – două.

Primul duel a avut loc în 2010, la Torhout. A fost 7-6 (2), 6-2 pentru Simona. În 2012, s-au duelat în semifinale la Fes. Kiki s-a impus cu 6-3, 6-4. În 2014, cele două s-au aflat față în față la Wimbledon. A câștigat Simona, scor 6-4, 6-3. A urmat semifinala de la Roma, din 2017. Simona a mers mai departe după o victorie cu 7-5, 6-1.

În finala de la Cincinnati, din 2018, Kiki a pus mâna pe trofeu după un succes în trei seturi: 2-6, 7-7 (6), 6-2. De la începutul anului, Kiki a jucat de cinci ori cu sportive din Top 10. Raportul de victorii este destul de clar: 4-1. Asta arată că este într-un moment bun al carierei.

Kiki Bertens s-a calificat în finala de la Madrid fără să piardă vreun set. Simona Halep a pierdut azi primul set.

Dacă va câștiga turneul de la Madrid, Simona Halep va reveni pe locul 1 WTA.


Radio România a refuzat „Implant pentru refuz”. Conducerea de la centru a vrut să se retragă din festival, dar directorul RRA Timișoara nu a vrut să se supună

Close
Închide
  Close