MENIU CAUTĂ
15 Apr. 2018 18:09

Când se vor retrage trupele americane din Siria

Distribuie

Când se vor retrage trupele americane din Siria. Soldații SUA nu se vor retrage din Siria până când nu își vor îndeplini toate obiectivele, a declarat ambasadorul Statelor Unite la ONU, Nikki Haley.

În cadrul unui interviu, Haley a declarat că printre obiectivele Statelor Unite în Siria se numără asigurarea că regimul Bashar Al-Assad nu va mai utiliza arme chimice, înfrângerea totală a rețelei teroriste ISIS, dar și supravegherea acțiunilor Iranului.

'Este obiectivul nostru să vedem trupele americane acasă, însă nu ne vom retrage din Siria până când nu ne vom îndeplini toate aceste obiective', a declarat Haley, potrivit Mediafax.

În privința relațiilor ruso-americane, Haley a punctat că acestea sunt 'foarte tensionate', subliniind că Washingtonul vrea îmbunătățirea relațiilor cu Moscova.

Donald Trump și-a lăudat, sâmbătă, armata, după atacul din Siria. El a scris pe Twitter că bombardamentele 'au fost perfect executate' și mulțumește Marii Britaniii și Franței 'pentru înțelepciune' și 'puterea militară'.

'Bombardamentele au fost executate perfect noaptea trecută. Mulțumesc Franței și Marii Britanii pentru înțelepciunea și puterea lor militară. Nu am fi putut avea un rezultat mai bun. Misiune îndeplinită!', a declarat Donald Trump într-o postare pe Twitter.

Reamintim că SUA, Franța și Marea Britanie au lansat, sâmbătă dimineață, atacuri către mai multe ținte guvernamentale din Siria, după atacul din orașul Douma.

Mai multe înregistrări de pe rețelele sociale arată bombardamentele din capitala Damasc și orașul Homs, atacurile stânind reacții dure din partea Rusiei. De asemenea, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a convocat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta problema intervenției aliaților.


Psihologul Libertatea: Primăvara e un drog natural pentru organism. De aceea crește libidoul'

FOTO: EPA

Citește mai multe despre ambasador, obiective, ONU, Siria și soldati pe Libertatea.

Comentarii