MENIU CAUTĂ

Donald Trump își laudă armata, după atacul din Siria: „Misiune îndeplinită!”

Distribuie

Președintele Statelor Unite, Donald Trump își laudă pe Twitter armata, după atacul coordonat din Siria, alături de forțele aeriene ale Marii Biritanii și Franței.

Donald Trump a scris pe Twitter că bombardamentele ”au fost perfect executate” și mulțumește Marii Britaniii și Franței ”pentru înțelepciune” și ”puterea militară.

”Bombardamentele au fost executate perfect noaptea trecută. Mulțumesc Franței și Marii Britanii pentru înțelepciunea și puterea lor militară. Nu am fi putut avea un rezultat mai bun. Misiune îndeplinită!”, a declarat Donald Trump într-o postare pe Twitter publicată la ora 15:42 (ora României).

Totodată, într-o altă postare pe Twitter, Trump a spus că este ”mândru” de armata Statelor Unite.

”Sunt foarte mândru de armata noastră măreață, care va fi, după cheltuirea miliardelor de dolari aprobate, cea mai bună pe care țara noastră a avut-o vreodată. Nu va fi ceva sau nu va avea cineva ceva asemnător!”, a mai completat Donald Trump.

Declarațiile vine în contextul în care, după un ordin al său, SUA, Franța și Marea Britanie au lansat atacuri către mai multe ținte guvernamentale din Siria, după atacul din orașul Douma.

Mai multe înregistrări de pe rețelele sociale arată bombardamentele din capitala Damasc și orașul Homs, atacurile stânind reacții dure din partea Rusiei. De asemenea, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a convocat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta problema intervenției aliaților.


#salvatipipera | Cum arată intersecția A3 cu Șoseaua Petricani. Când va fi inaugurată autostrada – VIDEO

FOTO: EPA

Citește mai multe despre armata, Franța și SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.

Comentarii