Mergi direct la conținut »
LG V30S ThinQ vine cu mai multă memorie și capabilități de inteligență artificială
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie

LG pariază pe inteligența artificială cu telefonul LG V30S ThinQ – VIDEO

De Daniel Ionașcu, . Ultimul update Luni, 26 februarie 2018, 18:13

Inteligența artificială nu este chiar punctul forte al coreenilor de la LG, după ce roboțelul CLOi a clacat pe scenă la ediția din acest an a CES. Acest lucru nu oprește însă grupul să lanseze la ediția din acest an a Mobile World Congress o versiune nouă a smartphone-ului LG V30, axată pe inteligența artificială. Modelul se numește LG V30S ThinQ și este același model ca și modelul LG V30, lansat în toamna anului trecut.

Ad placeholder

LG V30S are performanțe mai mari și culori mai multe

Acesta are însă, 6 GB drept memorie RAM, în vreme ce pentru stocare sunt disponibile variante cu 128 GB sau 256 GB (pentru versiunea V30S+ ThinQ). Pe lângă acestea, e posibilă extinderea memoriei interne pe carduri MicroSD până la 2 TB.

Restul specificațiilor este la fel, respectiv procesor Qualcomm Snapdragon 835 de generație mai veche, ecran OLED de 6 inchi în format 18:9 și cameră duală în spate, cu 16 și 13 megapixeli.

De asemenea, LG V30S ThinQ este disponibil și în noi culori, respectiv ”albastru marocan” și ”gri platinat”.

Pe lângă această creștere la nivelul memoriei și capacității de stocare, există însă și o îmbunătățire la nivelul software-ului. Iar aici intervine partea cu ThinQ. Acesta este numele electronicelor și electrocasnicelor interconectate realizate de către LG.

Pariul pe inteligența artificială

Și asta pentru că LG V30S vine cu mai multe elemente de inteligență artificială. În primul rând, acesta vine cu Voice AI, care permite utilizatorilor să dea comenzi vocale sau să pornească aplicații. Acesta rulează alături de Google Assistant și este practic, echivalentul lui Bixby de pe proaspăt-lansatul Samsung Galaxy S9.

Camera foto utilizează la rândul ei inteligența artificială. Aceasta recunoaște când pozezi un om sau un obiect, de exemplu, și ajustează automat setările pentru cele mai bune fotografii. Această facilitate se numește AI Cam.

Qlens duce mai departe utilizarea imaginilor în conjuncție cu inteligența artificială și poate scana coduri QR pentru a îmbunătăți cumpărăturile online. Scanezi o imagine cu Qlens și apoi sistemul îți caută produsul pe Amazon, Pinterest sau Google.

În fine, Bright Mode este un mod de creștere a luminozității camerei foto pe timp de noapte. Inteligența artificială folosește algoritmul face totul.

Ad placeholder
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close