MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Liviu Dragnea despre Dosarul Revoluţiei, recent trimis în judecată: „Este o mascaradă, nu mă pot delimita de Ion Iliescu”

Distribuie

După mitingul de la Craiova, care avut loc ieri, liderul Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a fost întrebat de o jurnalistă dacă se va delimita în vreun fel de Ion Iliescu, în contextul Dosarului Revoluţiei, recent trimis în judecată.

„Dosarul Revoluţiei trimis de Lazăr la instanţă este o mascaradă ca să încerce să abată atenţia de la grozăviile care au ieşit la iveală despre el. Nu mă pot delimita de Ion Iliescu. Ion Iliescu este un om pe care îl apreciez, un om care a ţinut România în graniţele ei şi în stabilitate într-o perioadă foarte grea. Eu cred că este o mascaradă”, a răspuns Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Dosarul Revoluției a fost finalizat, după aproape 30 de ani, iar Ion Iliescu este trimis în judecată pentru infracțiuni contra umanității, alături de Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus. Iată reacția lui Gelu Voican Voiculescu, trimis în judecată în Dosarul Revoluției: „Sunt sugrumat de indignare”!

Când ziarista i-a spus că Ion Iliescu este acuzat şi în dosarul Mineriadei, Dragnea i-a răspuns scurt: „Domnişoară (…) sunteţi din alt film, ce naiba?”.

Iată ce a spus Liviu Dragnea, printre altele, la mitingul PSD de la Craiova: „Oamenii mi-au zis: «Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo»”

Liviu Dragnea a făcut baie de mulțime la Craiova, alături de iubita sa, Irina Alexndra Tănase.

Cu această ocazie, Liviu Dragnea le-a cerut Olguței Vasilescu și lui Claudiu Manda să-i fie nași. Vezi ce răspuns a primit!


Citește și… DOSARUL REVOLUȚIEI. Acuzațiile în cazul lui Nicolae Ceaușescu au fost clasate. Explicația Parchetului General

Dosarul Revoluției. Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Doru Mărieș, surprins de numărul mic al celor trimişi în judecată. „E bine să aibă nod în gât şi Gelu Voican Voiculescu şi Ion Iliescu”


 

Citește mai multe despre alexandra tanase, claudiu manda, Ion Iliescu, Irina Alexandra Tănase, Lia Olguta, lia olguța vasilescu, Liviu Dragnea, Craiova și dosarul revolutiei pe Libertatea.

Comentarii