MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Liviu Dragnea le-a cerut Olguței Vasilescu și lui Claudiu Manda să-i fie nași. Ce răspuns a primit

Distribuie

Anunț inedit, făcut de liderul PSD în timpul mitingului electoral de la Craiova. Liviu Dragnea a spus că vrea ca Olguța Vasilescu și Claudiu Manda să-i fie nași. Răspunsul senatorului social-democrat a venit imediat: „Grăbiți-vă că suntem de acord”.

Liderul PSD le-a spus simpatizanților veniți la mitingul din Craiova că și-a ales nașii pentru nunta cu iubita sa, Irina Tănase.

Liviu Dragnea a spus că vrea ca nași să-i fie Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, proaspăt căsătoriți, la nunta cărora liderul PSD a dansat până dimineața, în pofida durerilor de spate.

„Am mare încredere în Claudiu (Manda, n.r.), un tânăr care abia a început să spună ceva în politica românească, cred că la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanți europarlamentari, are curaj, e patriot, a convins-o pe Olguţa (Vasilescu, n.r.) să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce o să fie, aici în faţa oltenilor îi rog să ne fie nași”, a spus Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Craiova.

Claudiu Manda a răspuns imediat invitației.

„Îi spunem dlui președinte: grăbiți-vă (cu nunta – n.r.) că suntem de acord”, a spus Claudiu Manda, senator PSD și candidat la alegerile europarlamentare.

La mitingul PSD de la Craiova a participat și Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, care l-a însoțit pe liderul PSD prin mulțime.


Citește și:

Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM


 

Citește mai multe despre claudiu manda, irina tanase, Liviu Dragnea, olguta vasilescu, Liviu Dragnea și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii