Mergi direct la conținut »
Maria Băsescu administrează terenul agricol de la Nana. Ce sumă încasează
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Maria Băsescu administrează terenul agricol de la Nana. Ce sumă încasează

Maria Băsescu administrează terenul agricol de la Nana. Ce sumă încasează

Maria Băsescu administrează terenul agricol de la Nana. În urmă cu 5 ani, familia Băsescu a cumpărat 290 de hectare de teren în comuna Nana, iar de atunci, scandalurile s-au ținut în lanț. Fie că a fost vorba de localnici și retrocedări, fie că a fost vorba de autoritățile locale, acest pământ a adus mai mult necaz decât bucurii.

De la Băsescu încoace, viața în Nana merge cu hopuri. Morților li se iau terenurile, iar viilor, recoltele.

De atunci, din 2013, Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, a fost trecută proprietară, iar administrator, chiar fostul președinte. În 2016, când acesta a ajuns senator, nu a mai trecut în declarația de interese că administrează aceste terenuri, fiica sa rămânând în continuare proprietarul pământurilor.

Ei bine… acum, în 2018, pe 14 iunie, când Traian Băsescu a depus declarația de avere pe anul 2017, apare o schimbare suprinzătoare, în dreptul veniturilor soției sale, Maria Băsescu.

Până mai ieri, fostul președinte al României nu completa niciun fel de câștig în dreptul acesteia, nici macar vreo pensie sau alt venit, dar iată că acum politicianul a trecut suma de 50.000 de lei, ca fiind încasată de Maria Basescu, anual, ca persoană fizică, în calitate de administrator al terenului agricol de 290 de hectare din comuna Nana, din județul Călărași. VEZI AICI DECLARAȚIA DE AVERE!

Recent, Traian Băsescu a renunțat la funcția de președinte al PMP (Partidul Mișcarea Populară), iar Eugen Tomac a devenit nou lider al acestei formațiuni politice.  În schimb, Traian Băsescu a devenit președinte de onoare al PMP: „Accept titlul, care nu este o funcție; Vă voi vizita mai des prin țară!”


Citește și: EXCLUSIV/Florin Buliga vrea, din spatele gratiilor, să reintre în afaceri cu medicamente. Criminalul de la Brașov a fost refuzat de vechii parteneri


 

Close
Închide
  Close