Mergi direct la conținut »
Eugen Tomac, primul candidat la șefia PMP; Sâmbătă are loc Congresul Extraordinar la care se retrage Traian Băsescu
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Eugen Tomac, primul candidat la șefia PMP; Sâmbătă are loc Congresul Extraordinar la care se retrage Traian Băsescu

Eugen Tomac, primul candidat la șefia PMP; Sâmbătă are loc Congresul Extraordinar la care se retrage Traian Băsescu

Eugen Tomac, primul candidat la șefia PMP; Sâmbătă are loc Congresul Extraordinar la care se retrage Traian Băsescu. Deputatul Eugen Tomac a anunţat miercuri că şi-a depus oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii şi că va cere votul de încredere al colegilor la congresul extraordinar al partidului din 16 iunie cu moţiunea "Partidul Mişcarea Populară - Reîntregim România!".

De Valentina Postelnicu,

„Pentru mine, la fel ca pentru mulţi români, anul 2018 este unul special. Mă simt onorat să trăiesc această aniversare, mai ales că idealurile mele politice se regăsesc în obiectivele politice ale înaintaşilor noştri, care, acum 100 de ani, au făurit România de la Nistru până aproape de Tisa! Tocmai de aceea, am decis să îmi asum, alături de colegii mei din PMP, misiunea de a lupta pentru reîntregirea ţării, mai hotărât, mai convingător! Fiind motivat şi determinat în această misiune, mi-am depus oficial candidatura la preşedinţia PMP. La congresul extraordinar al partidului din 16 iunie 2018, voi cere votul de încredere al colegilor noştri cu moţiunea ‘Partidul Mişcarea Populară – Reîntregim România!”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Acesta adaugă faptul că a învăţat politică de la „cel mai bun, de la preşedintele Traian Băsescu”.

„Prin urmare, îmi asum responsabilitatea de a continua linia politică trasată de preşedinte pentru modernizarea României. Avem responsabilitatea de a ne ridica la înălţimea aşteptărilor românilor. Echipa alături de care plec la drum tocmai asta va face. Este acea echipă care va aduce un plus necesar în rândul forţelor de dreapta pentru a învinge PSD la următoarele runde de alegeri. Vom fi exact acei politicieni de care România are mare nevoie în acest moment. Îi mulţumesc colegului meu, Marius Paşcan, pentru sprijin şi implicare. Sunt convins că, alături de toţi colegii din conducerea PMP, voi reuşi să iau cele mai bune decizii pentru viitorul partidului nostru”, afirmă Tomac.

El menţionează că alături de colegii săi din PMP va promova „o legislaţie a sănătăţii” care să le ofere tuturor românilor acces la servicii medicale de calitate în spitale, iar educaţia va fi „prioritate naţională, cea mai sigură investiţie în viitorul României”.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Congresul Extraordinat al PMP va avea loc sâmbătă, la Parlament.

Traian Băsescu a anunțat că dorește să se retragă din politică, la finalul mandatului de senator și că nu va candida la șefia partidului. 

”A venit timpul să scriu cărțile mandatelor mele”, a spus președintele PMP, marți, la Parlament. El a precizat că la Congresul care va avea loc în luna iunie speră să fie mai mulți candidați pentru funcția de președinte al formațiunii.

Trei parlamentari PMP și-au anunțat demisia din partid, recent. PMP a pierdut, în urma plecărilor, numărul de parlamentari pentru grupul de la Senat, care se va dizolva.

Close
Închide
  Close