MENIU CAUTĂ

(P) 7 motive pentru care să te angajezi în videochat în Iași la Preziosa

Distribuie

Videochatul în Iași e mai atractiv ca oricând. În timp ce alte firme cer CV-uri și pregătire la angajare, poți găsi un job mult mai ușor la studiourile de videochat. Iar dacă ești o fată care ține la discreție, cea mai bună alegere e Preziosa. De ce e Preziosa cel mai bun studio de videochat din Iași pentru tine? Uite 7 motive care să te convingă:

  1. Preziosa e cel mai discret studio de videochat din Iași. Studioul nostru e special gândit să funcționeze după regulile confidențialității. Echipa noastră de management e exclusiv feminină, formată din persoane mature. Asta înseamnă că știm să-ți protejăm identitatea, astfel încât videochatul să rămână secretul tău.
  2. Câștigi între 300 și 800 lei zilnic. La Preziosa, faci o mulțime de bani din videochat în Iași. În medie, un model de la noi câștigă câteva sute de lei zilnic. Iar tu ești cel puțin la fel de drăguță, deci poți câştiga la fel de mult ca ele. Partea cea mai frumoasă e că îți plătim toți banii ăștia la zi. La sfârșitul programului, îi iei pe card sau în mână și îi cheltuiești pe ce vrei tu.
  3. Primești seriozitate. Dacă vrei un loc de muncă unde să întâlnești persoane serioase, Preziosa este cel mai bun studio de videochat din Iași. Ne ținem de cuvânt în orice privință și te poți baza pe noi oricând ai nevoie. De aceea o să ai mereu toți banii plătiți la timp, fără discuții.
  4. Ești întotdeauna respectată. La Preziosa, ne străduim să-ți facem fiecare zi de lucru cât mai plăcută. Te primim cu zâmbetul pe buze, vorbim mereu cu ”mulțumesc” și ”te rog”. Asta înseamnă că eşti tot timpul relaxată și mulțumită. Efectul? Evident, câștigi mai mulți bani și ai o viață mai frumoasă.
  5. Ai transport gratuit cu mașini Mercedes. Tramvaie, taxiuri cu șoferi enervanți? Uită de ele! Acum, vii la job cu mașini Mercedes, puse exclusiv la dispoziția ta de către Preziosa. Mașinile sunt conduse de câteva doamne politicoase, cărora le face plăcere să te conducă la job. Evident, acest serviciu îți este oferit gratuit, astfel încât tu să vii cât mai odihnită la program.
  6. Preziosa îți asigură cel mai bun training din videochat în Iași. Mai ales dacă ești la început ca model de videochat în Iași, Preziosa te ajută să faci progrese rapide. Avem cele mai bune specialiste în training din videochatul din Iași, colegele noastre mergând anual la marile site-uri de videochat din Europa pentru a afla noutățile în domeniu. Deci te poți baza pe cineva care să te motiveze și să te învețe tot ce trebuie să știi la job.
  7. Primești make-up și lecții de engleză, toate gratuite. Imediat cum te angajezi la noi, îți dovedim cât de mult te prețuim ca femeie. Îți oferim ședințe de machiaj gratuite, cu profesioniste, în fiecare zi când vii la job. Iar ca să te ajutăm să faci mai mulți bani, îți oferim și lecții gratuite de limba engleză. Totul, pentru ca să-ți meargă cât mai bine la program.

Astea sunt doar 7 motive să te angajezi ca model la Preziosa, studioul de videochat din Iași unde iubim discreția. Pe lângă ele, mai avem multe altele, pe care ne face multă plăcere să ți le spunem când ne cunoaștem. Deci te așteptăm cu drag să ne dai un telefon și să te invităm la Preziosa. Evident, inclusiv interviul de angajare va rămâne secretul nostru. Noi te așteptăm cu drag!

Contact

Tel: 0740.234.235

www.preziosa.ro

 

Comentarii