MENIU CAUTĂ
18 Iun. 2018 13:45

(P) Albirea dinților cu benzi a devenit un trend în rândul românilor – ce le recomandă

Distribuie

Tot mai mulți manifestă interes față de albirea dentară, însă nu este neapărat o noutate pentru că dorința de a afișa o imagine impecabilă în societate a existat dintotdeauna. Au însă în vedere produse special concepute pentru a reda albul natural al dinților, respectiv strălucirea acestora, cei care doresc să aibă mai multă încredere în ei, să depășească orice barieră pentru a putea crește pe orice plan.

Pentru că cei mai mulți consideră albirea dinților în cabinetul stomatologic o soluție destul de costisitoare, benzile de albire Crest vin ca o soluție care se pliază atât pe nevoile, cât și pe bugetul majorității. Acestea au avut un impact deosebit asupra publicului care este în continuare interesat de obținerea unei danturi albe. Benzicrest.ro iese în întâmpinarea celor care doresc să redobândească zâmbetul frumos de altădată cu soluții variate, constând atât în benzi de calitate, cât și în kituri de albire profesionale, în paste de dinți concepute după formule speciale, creioane pentru albire, dar și produse de albire organice.

Ce calități recomandă produsele Crest?

Înainte de toate, o mențiune este faptul că produsele comercializate de Benzicrest.ro sunt originale, iar efectele sunt întocmai. Pe site sunt disponibile informații complete cu privire la acestea, la modul de acționare și de aplicare.

  • Păstrează integritatea dinților

Spre deosebire de alte metode de albire a dinților acasă, produsele Crest se disting prin faptul că nu afectează integritatea danturii. Asta se datorează faptului că au la bază elemente sigure, pe care de altfel le utilizează și stomatologii în realizarea de tratamente profesionale. Potrivit diverselor studii realizate cu privire la aceste soluții de albire, rezultatele constau într-un zâmbet frumos, fără a afecta în vreun fel smalțul dinților.

Optează pentru această metodă de redobândire a unui zâmbet strălucitor și sănătos cei care doresc să obțină rezultate vizibile într-un timp util. Produsele Crest sunt certificate de medici stomatologi la nivel mondial, dovedindu-și eficiența în îndepărtarea petelor, precum și în menținerea culorii aspectuoase a danturii.

  • Oferă rezultate vizibile

Societatea în care trăim urmărește rezultate imediate și accesibile. În condițiile în care timpul este o prioritate pentru cei mai mulți, utilizarea kiturilor de albire speciale concepute de producătorul Crest este o recomandare  din partea experților. În acest sens sunt de efect produse precum Crest 3D White Professional Effects, Crest Glamorous, Crest 3D Whitestrips Supreme Flexfit.

De obicei primele semne de albire sunt evidente după 3 zile de utilizare, însă cu adevărat de efect sunt acestea după ce tratamentul a fost complet încheiat.

  • Asigură efecte de durată

Cu ajutorul acestor produse profesionale, utilizatorii se pot bucura de un zâmbet frumos și alb pentru un timp îndelungat. Desigur, este necesară o atenție corespunzătoare în ceea ce privește alimentația. La fel ca și înainte de a aplica tratamentul, dantura poate fi influențată de obiceiurile alimentare nesănătoase, dintre care tutunul, ceaiul și cafeaua, vinul roșu sunt cunoscute pentru că se impregnează și pătează. În cazul în care acest aspect este vizat, rezultatele variază de la o persoană la alta până la 18 luni.

  • Nu are efecte asupra lucrărilor dentare

Contrar zvonurilor, aceste benzi nu au efecte negative în ceea ce privește sănătatea danturii, iar acest aspect este valabil chiar și în cazul celor care au beneficiat recent de lucrări dentare diverse. Produsele Crest au în compoziție peroxid de sodiu, fiind cunoscută acțiunea strict asupra dinților naturali pe care o are această substanță activă.

Iată care sunt principalele calități ale acestor produse profesionale de albire, care de altfel le și recomandă pe piață. Desigur, pentru ca rezultatele să fie optime, utilizatorii trebuie să respecte în conformitate modul de aplicare a acestora, respectiv să țină cont de indicațiile ce însoțesc produsele.

Spre exemplu, informarea cu privire la modul în care acestea pot acționa este necesară pentru a nu apărea griji cu privire la rezultate. În cazul în care ulterior utilizării benzilor apar puncte albe, Benzicrest.ro menționează că efectul este temporar și se estompează într-un timp relativ scurt. Se întâmplă în principal asta din cauza faptului că smalțul este deshidratat.

În orice caz, cei care doresc să afle mai multe despre aceste soluții de albire de top, respectiv să comande kitul dorit la un preț accesibil, găsesc răspunsuri pe benzicrest.ro.

 

 

Comentarii